Solubiologi -lehti

Solubiologi-lehti on Suomen Solubiologit ry:n jäsenlehti, joka keskittyy ajankohtaisten solu- ja molekyylibiologisten artikkeleiden julkaisemiseen Suomessa. Lehdessä julkaistaan myös tutkimusryhmien esittelyitä.

Solubiologi-lehden saa koko yhdistyksen jäsenistö. Jäseniä yhdistyksessä on noin 160, ja he sijoittuvat yliopistojen ja sairaaloiden tutkimuslaboratorioihin sekä bioalan yrityksiin. Lisäksi lehti toimitetaan useisiin keskeisimpiin Suomen kirjastoihin.

HUOM! Solubiologi-lehdellä on menossa kampanja, jossa jokaisesta julkaistusta artikkelista myönnetään 100 euron kirjoituspalkkio! Solubiologi-lehdessä julkaistaan myös opiskelijoiden kirjoittamia artikkeleita. Lisäksi lehti on hyvä kanava muun muassa tutkimusryhmien esittelyille. Opiskelijoita rohkaistaan kirjoittamaan artikkeli esimerkiksi kandi tai pro gradu – työnsä pohjalta yhdessä ohjaajan kanssa. (Kirjoituspalkkioita myönnetään 1/ julkaistu artikkeli, eikä se koske ryhmäesittelyjä. Kampanja on voimassa rajoitetun ajan.)

Solubiologi-lehdessä julkaistavan aineiston julkaisuehtona on kirjoittajan/kirjoittajien tekemä tekijänoikeuksien siirtosopimus Solubiologi-lehden kanssa.