Hallitus 2018

Elina Siljamäki

elisil (at) utu.fi

”Tervehdys Turusta! Solubiologiksi valmistuttuani työt veivät minut tutkijaksi Turun yliopistoon, jossa selvittelen solusignaloinnin saloja. Jos Suomen Solubiologit ry:n toiminta kiinnostaa, otathan rohkeasti yhteyttä!”

Jan Koski

Varapuheenjohtaja

koskijan (at) live.fi

”Moro! Olen juuri valmistumassa Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi. Pääaineenani on solu- ja molekyylibiologia ja sivuaineina farmasia ja lääketiede. Pohjakoulutukselta olen laboratorioanalyytikko ja seuraavaksi suuntaamassa tutkimuksen pariin. Suomen Solubiologit ry yhdistää solu- ja molekyylibiologian osaajat, ja kerron mielelläni lisää aiheesta kiinnostuneille!”

Anne-Mari Koivisto

Sihteeri

anne-mari.a-m.koivisto (at) student.jyu.fi

Johanna Matilainen

Tiedotussihteeri

johanna.matilainen (at) uef.fi

”Hei! Opiskelin solu- ja molekyylibiologiaa Jyväskylän yliopistossa ja nyt teen väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistossa, Kuopion kampuksen biolääketieteen yksikössä. Tutkin väitöskirjaprojektissani solunulkoisten vesikkeleiden roolia ei-alkoholiperäisen rasvamaksataudin (NAFLD) synnyssä ja etenemisessä. Kerron hyvin mielelläni yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista kaikille kiinnostuneille, joten tule ihmeessä juttelemaan!”

Linda Kauppinen

Taloudenhoitaja

linda.l.m.kauppinen (at) gmail.com

”Moi! Valmistuin solu- ja molekyylibiologialta Jyväskylästä keväällä 2018 ja nyt työskentelen Turun yliopistossa projektitutkijana. Tällä hetkellä yritän tutustua hyvinkin syvällisesti labramme syöpäproteiineihin eli aikalailla rakennebiologisesta tutkimuksesta on kyse. SSB:n riveissä olen ollut yli 5 vuotta ja olen tykännyt. Mukavalla porukalla saa paljon aikaan. Eli rohkesti vain mukaan!”

Jenni Tuominen

jementu (at) gmail.com

”Heippa! Aloitin syksyllä 2014 solu- ja molekyylibiologian maisteriopinnot Jyväskylän yliopistossa ja pohjakoulutukseltani olen bioanalyytikko. Suomen Solubiologit ry:n toiminnassa olen nyt ensimmäistä vuotta mukana ja toivotan muutkin rohkeasti mukaan!”

Eveliina Korhonen

eveliina.korhonen (at) uef.fi

”Hei kaikille! Biokemian opintojen innoittamana lähdin erikoistumaan sairaalakemistiksi. Kliinisen laboratoriotyön ohella teen immunologian alan väitöskirjatutkimusta, jossa keskityn inflammasomien toiminta- ja säätelymekanismien tutkimiseen erilaisissa silmän sairauksissa. Suomen Solubiologeissa aloitin vuosi sitten ja kuluneen vuoden perusteella voin lämpimästi suositella yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia kaikille solubiologian ja biokemian alan asiantuntijoille ja opiskelijoille. Toivottavasti siis näemme tulevissa SSB ry:n tapahtumissa!”

Emilia Kettunen

emilia.l.kettunen (at) gmail.com

”Moikka! Valmistuin vastikään Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenani solu- ja molekyylibiologia, ja siinä sivussa ehdin tutustua myös farmasian ja ravitsemustieteen opintoihin. Työskentelen tällä hetkellä projektitutkijana Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Olen uusi Suomen Solubiologit ry:n hallituksen jäsen, mutta olen kuitenkin tätä ennen ollut aktiivisesti mukana SSB ry:n järjestämissä tapahtumissa. Suosittelen kaikkia SSB ry:n toiminnasta kiinnostuneita sekä solu- ja molekyylibiologihenkisiä osallistumaan mukaan toimintaan!”

Niko Kangasniemi

kangasniemi.niko@gmail.com

”Hei vaan hei! Olen juuri valmistumaisillani filosofian maisteriksi solu- ja molekyylibiologian opintosuunnasta Jyväskylän yliopistosta. Erityisiin mielenkiinnon kohteisiini biologian alalla kuuluvat mikroskopia ja neurotieteen sovellukset! Toivonkin valmistumisen jälkeen voivani siirtyä väitöskirjahommiin näiden aiheiden parissa.”