Hallitus 2018

Elina Siljamäki

elisil (at) utu.fi

”Tervehdys Turusta! Solubiologiksi valmistuttuani työt veivät minut tutkijaksi Turun yliopistoon, jossa selvittelen solusignaloinnin saloja. Jos Suomen Solubiologit ry:n toiminta kiinnostaa, otathan rohkeasti yhteyttä!”

Jan Koski

Varapuheenjohtaja

koskijan (at) live.fi

”Moro! Olen juuri valmistumassa Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi. Pääaineenani on solu- ja molekyylibiologia ja sivuaineina farmasia ja lääketiede. Pohjakoulutukselta olen laboratorioanalyytikko ja seuraavaksi suuntaamassa tutkimuksen pariin. Suomen Solubiologit ry yhdistää solu- ja molekyylibiologian osaajat, ja kerron mielelläni lisää aiheesta kiinnostuneille!”

Anne-Mari Koivisto

Sihteeri

anne-mari.a-m.koivisto (at) student.jyu.fi

Johanna Matilainen

Tiedotussihteeri

johanna.matilainen (at) uef.fi

”Hei! Opiskelin solu- ja molekyylibiologiaa Jyväskylän yliopistossa ja nyt teen väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistossa, Kuopion kampuksen biolääketieteen instituutissa. Tutkimukseni liittyy maksasolujen rasvoittumiseen ja oksidatiiviseen stressiin ei-alkoholiperäisessä rasvamaksataudissa. Kerron hyvin mielelläni yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista kaikille kiinnostuneille, joten tule ihmeessä juttelemaan!”

Linda Kauppinen

Taloudenhoitaja

linda.l.kauppinen (at) utu.fi

”Hei vaan kaikille! Aloittelen ensi syksynä 4. vuottani Jyväskylän yliopistossa pääaineena solu- ja molekyylibiologia eli tuttavallisemmin smb. Toista vuotta olen nyt mukana Suomen solubiologit ry:ssä, eli jos toiminta kiinnostaa, niin mukaan vaan. :)”

Kari Salokas

kari.salokas (at) gmail.com

”Valmistun pian Jyväskylän Yliopistosta solu- ja molekyylibiologian alalta maisteriksi, jonka jälkeisistä liikkeistä ei juuri ole vielä tietoa. Tutkimustyötä todennäköisesti. Suomen solubiologien toimintaan tosin päädyin mukaan hieman myöhässä – vasta tänä vuonna, lähinnä aikatauluongelmista johtuen. Mutta myöhäänkin mukaan pääsee, suosittelen lämpimästi. ”

Jenni Tuominen

jementu (at) gmail.com

”Heippa! Aloitin syksyllä 2014 solu- ja molekyylibiologian maisteriopinnot Jyväskylän yliopistossa ja pohjakoulutukseltani olen bioanalyytikko. Suomen Solubiologit ry:n toiminnassa olen nyt ensimmäistä vuotta mukana ja toivotan muutkin rohkeasti mukaan!”

Eveliina Korhonen

eveliina.korhonen (at) uef.fi

”Tervehdys! Työskentelen tällä hetkellä nuorempana tutkijana Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa Immuno-ophthalmology -tutkimusryhmässä. Väitöskirjassani tutkin inflammasomien toimintamekanismeja silmän sarveiskalvon ja verkkokalvon epiteelisoluissa. Tutkimus on perustutkimusta immunologian alalta, jossa solu- ja molekyylibiologian menetelmiä käytetään monipuolisesti tutkimuksen työkaluina. Itä-Suomen yliopistossa suoritettu FM-tutkinto biokemian alalta ja aikaisempi bioanalyytikon tutkinto ovat antaneet erinomaisen pohjan nykyiselle työlleni.

Minut tavoittaa helposti sähköpostin välityksellä yhdistyksen toimintaan liittyvissä asioissa. Toivottavasti nähdään tulevissa SSB ry:n tapahtumissa!”

Emilia Kettunen

emilia.l.kettunen (at) gmail.com

”Moikka! Valmistuin vastikään Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenani solu- ja molekyylibiologia, ja siinä sivussa ehdin tutustua myös farmasian ja ravitsemustieteen opintoihin. Työskentelen tällä hetkellä projektitutkijana Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Olen uusi Suomen Solubiologit ry:n hallituksen jäsen, mutta olen kuitenkin tätä ennen ollut aktiivisesti mukana SSB ry:n järjestämissä tapahtumissa. Suosittelen kaikkia SSB ry:n toiminnasta kiinnostuneita sekä solu- ja molekyylibiologihenkisiä osallistumaan mukaan toimintaan!”