Hallitus 2018

Elina Siljamäki

elisil (at) utu.fi

”Tervehdys Turusta! Solubiologiksi valmistuttuani työt veivät minut tutkijaksi Turun yliopistoon, jossa selvittelen solusignaloinnin saloja. Jos Suomen Solubiologit ry:n toiminta kiinnostaa, otathan rohkeasti yhteyttä!”

Jan Koski

Varapuheenjohtaja

koskijan (at) live.fi

”Hei! Toimin projektitukijana SPR Veripalvelussa, ja teen väitöskirjaani kliiniseen tohtori ohjelmaan lastentaudeille. Tällä hetkellä urani suuntautuu immunologian ja syöpäbiologian tutkimukseen, ja väitöskirjan aiheena on geenimuunneltujen (CAR) T-solujen soluterapian tehostaminen. Väitöskirjan valmistuminen on suunniteltu vuoden 2020 lopulle.  Aikaisemman Solu- ja molekyylibiologian FM-tutkinnon olen suorittanut Jyväskylän yliopistossa ja TAMK:sta Laboratorioanalyytikon tutkinnon.

Suomen Solubiologit ry yhdistää solubiologian, molekyylibiologian ja vastaavien alojen osaajat, ja kerron mielelläni lisää aiheesta kiinnostuneille!”

Anne-Mari Koivisto

Sihteeri

anne-mari.a-m.koivisto (at) student.jyu.fi

Johanna Matilainen

Tiedotussihteeri

johanna.matilainen (at) uef.fi

”Hei! Opiskelin solu- ja molekyylibiologiaa Jyväskylän yliopistossa ja nyt teen väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistossa, Kuopion kampuksen biolääketieteen yksikössä. Tutkin väitöskirjaprojektissani solunulkoisten vesikkeleiden roolia ei-alkoholiperäisen rasvamaksataudin (NAFLD) synnyssä ja etenemisessä. Kerron hyvin mielelläni yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista kaikille kiinnostuneille, joten tule ihmeessä juttelemaan!”

Linda Kauppinen

Taloudenhoitaja

linda.l.m.kauppinen (at) gmail.com

”Heipä hei! Nimeni on Linda Kauppinen ja olen yhdistyksen rahastonhoitajana jo kuudetta vuotta. Taustaltani olen solu- ja molekyylibiologi. Sain keväällä 2018 FM-paperit Jyväskylän yliopistolta, ja sen jälkeen tein Turun yliopistolla projektitutkijan hommia PP2A-inhibiittorien parissa, kunnes päädyin nykyiseen pestiini eli Kuopioon Finvectorille tuotannon spesialistiksi. Mikäli asiasi liittyy talousasioihin, niin tänne vaan yhteydenottoa – ja saahan sitä toki muutakin SSB:een liittyvää kysyä. :)”

Jenni Tuominen

jementu (at) gmail.com

”Heippa! Olen valmistunut solu- ja molekyylibiologiksi Jyväskylän yliopistosta. Työskentelen tällä hetkellä solubiologina kliinisessä laboratoriossa. Suomen Solubiologit ry:n toiminnassa olen ollut jo useamman vuoden mukana ja toivottavasti nähdään yhdistyksen tapahtumissa!”

Eveliina Korhonen

eveliina.korhonen (at) uef.fi

”Hei kaikille! Biokemian opintojen innoittamana lähdin erikoistumaan sairaalakemistiksi. Kliinisen laboratoriotyön ohella teen immunologian alan väitöskirjatutkimusta, jossa keskityn inflammasomien toiminta- ja säätelymekanismien tutkimiseen erilaisissa silmän sairauksissa. Suomen Solubiologeissa aloitin vuosi sitten ja kuluneen vuoden perusteella voin lämpimästi suositella yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia kaikille solubiologian ja biokemian alan asiantuntijoille ja opiskelijoille. Toivottavasti siis näemme tulevissa SSB ry:n tapahtumissa!”

Emilia Kettunen

emilia.l.kettunen (at) gmail.com

”Tervehdys! Olen solu- ja molekyylibiologi, filosofian maisteri vuosimallia 2017 ja Jyväskylän yliopiston kasvatti. Valmistumiseni jälkeen työskentelin projektitutkijana Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Keväällä tein loikkauksen yliopistomaailmasta yrityspuolelle ja samalla Keski-Suomesta lounaisrannikolle, kun aloitin nykyisessä työssäni Orionilla Turun toimipisteessä. Toimin tutkimusassistenttina Molecular Profiling -yksikössä, missä tutkimme lääkeaineiden ominaisuuksia in vitro -menetelmin.
Suomen Solubiologit ry:n hallituksen jäsenenä olen nyt toista kautta. Suosittelen lämpimästi yhdistyksemme tapahtumiin osallistumista sekä liittymistä mukaan yhdistystoimintaan. Jos sinua kiinnostaa kuulla lisää yhdistyksemme toiminnasta tai muista mieltä askarruttavista asioista niin kerron mielelläni lisää!”

Niko Kangasniemi

kangasniemi.niko@gmail.com

”Hei vaan hei! Olen juuri valmistumaisillani filosofian maisteriksi solu- ja molekyylibiologian opintosuunnasta Jyväskylän yliopistosta. Erityisiin mielenkiinnon kohteisiini biologian alalla kuuluvat mikroskopia ja neurotieteen sovellukset! Toivonkin valmistumisen jälkeen voivani siirtyä väitöskirjahommiin näiden aiheiden parissa.”