Ajankohtaista

12 osaajaa healthtech-yrityksiin, useita rooleja – Saranen Consulting Oy, Turku, Salo

17.1.2021

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/saranen-consulting-12-osaajaa-healthtech-yrityksiin-useita-rooleja-turku-sdsuu-12740469?utm_source=loimu&utm_medium=email

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi? Kasva kysytyksi terveysteknologiaosaajaksi ja löydä uusi työ!Teknologia on lähempänä terveydenhuoltoa kuin koskaan ja ammattitaitoisista tulevaisuuden healthtech-osaajista on todellinen kysyntä. Vauhdikkaasti kasvavalla alalla uudet teknologiat vaikuttavat palveluihin ja tuotekehitykseen merkittävällä tavalla, mikä luo alalle paljon uusia työpaikkoja. Uudet työt tarvitsevat tekijänsä – oletko sinä etsimämme osaaja?
Kasva kysytyksi healthtech-alan osaajaksi ja löydä uusi työ
Useat Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivät nyt toteutettavan HealthTech Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia vauhdittamaan alan kasvutarinaa. Rooleja on useita ja haemme osaajia hyvin erilaisiin tehtäviin, kuten tuotekehitykseen (laite, kemia tai ohjelmisto), laadunhallintaan tai tekniskaupallisiin tehtäviin, kuten terveysteknologiatuotteiden myynti- ja markkinointitehtäviin sekä projektienhallintaan.
Mahdollisuuksia on siis moneksi ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uusina tuleville tekijöille, alanvaihtajille ja kokeneemmillekin asiantuntijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan alan parissa. Rekrytoivat yritykset etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!
Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

 • luonnontieteistä tai bioinformatiikasta
 • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
 • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta
 • tuotekehityksestä tai projektinvedosta
 • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
 • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
 • myynnistä, markkinoinnista tai tuotehallinnasta
 • terveysalasta

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.
Uuteen työhön asiantuntijakoulutuksesta

HealthTech Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä terveysteknologia-alan asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Ohjelma tarjoaa sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi syventämällä omaa ammattiosaamistasi sekä löytää tulevan työpaikkasi.

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Lue lisää ohjelmasta ja rooleista nettisivuillamme.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle. Koulutus on osallistujille maksuton ja se toteutetaan toistaiseksi etätoteutuksena.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Useat eturivin healthtech-yritykset etsivät riveihinsä uusia osaajia, sillä terveysteknologia-alan osaajista on suuri pula. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin kaupallisiin sekä teknisiin tehtäviin.

Hae mukaan heti!
Hae mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 8.2.2021! Jättämällä hakemuksesi mahdollisimman pian pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana.
Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakemusta:
1. Täytä TE-toimiston hakulomake.
Löydät HealthTech Academy -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 697263.
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Koulutus järjestetään yhdessä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.
Lisätietoja ohjelmasta:
Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.
Voit halutessasi kysyä lisää myös projektikoordinaattori Samuel Leivolta. Tavoitat Samuelin parhaiten sähköpostitse samuel.leivo@saranen.fi tai puhelimitse p. 050 414 3304.
Hae työpaikkaa