Ajankohtaista

AbbVie Oy etsiiLääketieteelliselle osastollemme uutta, valovoimaista asiantuntijaa nimikkeellä Medical Advisor, Onkologia

2.10.2017
AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013 eriydyttyään Abbottista. AbbViessä yhdistyvät bioteknologia-alan yrityksen fokus sekä pitkään toimineen johtavan lääkealan yrityksen asiantuntemus. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida kehittyneitä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Vuonna 2017 AbbVien henkilöstöön kuuluu noin 29 000 työntekijää ja yhtiö markkinoi lääkkeitä yli 175 maassa.
 
Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.
 
Nyt etsimme Lääketieteelliselle osastollemme uutta, valovoimaista asiantuntijaa nimikkeellä
 
Medical Advisor, Onkologia
 
Vastuullasi ovat toimintaamme liittyvät tieteelliset projektit ja koulutushankkeet. Olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiimme ja toimit itsenäisesti asiakkaidemme parissa osan työajastasi. Vastaat lääketieteellisestä työstä tuotteiden lanseerauksessa (mm. valmisteisiin liittyvät diagnostiset markkerit) ja rakennat kontakteja kyseisen terapia-alueiden asiantuntijoihin Suomessa. Varmistat pysyväsi alan tuoreimman tiedon tasalla seuraamalla tieteellisiä julkaisuja sekä osallistumalla kongresseihin. Jaat tietoa ja koulutat sekä sisäisiä että ulkoisia sidosryhmiä tuoreesta tutkimustiedosta vastuualueellasi. Työskentelet tiiviisti myynti- ja markkinointiorganisaatiomme kanssa sekä kollegojesi kanssa lääketieteellisessä tiimissä. Raportoit onkologian terapia-alueen Medical Managerille.
 
Tehtävä edellyttää lääketieteellistä, luonnontieteellistä tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa tieteellistä orientaatiota. Arvostamme aiempaa kokemusta akateemisesta tutkimusympäristöstä (esim. tohtorikoulutus) tai lääketeollisuuden parista. Taustaltasi voit olla esimerkiksi lääkäri, proviisori tai biotieteiden asiantuntija, tietämys onkologian alalta ja spesifisemmin keuhko- ja/tai aivosyövistä ovat eduksi. Itsenäisen ja ennakkoluulottoman työskentelyn ohella tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta toimia matriisiorganisaatiossa. Lisäksi oleellisen tiedon hahmottaminen alan tutkimusartikkeleista ja kirjallisuudesta sekä tiedon selkeä ja ymmärrettävä kommunikointi mahdollistavat työssä menestymisen. Tarvitset työssä sujuvan suullisen ja kirjallisen kielitaidon sekä suomeksi että englanniksi. Olet kiinnostunut työskentelemään kaupallisessa ympäristössä ja vaikuttamaan potilaiden hoitoon yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa.
 
Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan terveydenhuoltosektorilla osana menestyvää ja kasvavaa kansainvälistä yritystä sekä ympärillesi osaavan ja dynaamisen työyhteisön. Haluamme auttaa henkilöstöämme kehittymään niin, että he voivat hyödyntää potentiaalinsa parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Medical Manager Hannu Mönkkönen puh. 050 5257 889, parhaiten tavoitettavissa ma-ti (4.-5.10. ja 11.-12.10.) klo 8:30-9:30 ja muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.
 
Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen osoitteessa https://mps.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=2229&key=&o=A_RJ  ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 12.10.2017 mennessä.