Ajankohtaista

ASIAKKUUS- JA PALVELUJOHTAJA – BIOPANKKIEN OSUUSKUNTA SUOMI, FINBB

17.1.2020

https://aresnets.arespartners.fi/jobs/807136-biopankkien-osuuskunta-suomi-finbb-asiakkuus-ja-palvelujohtaja

Biopankkien Osuuskunta Suomi – FINBB on kuuden suurimman sairaanhoitopiirin, kuuden yliopiston ja Suomen valtion (THL) omistama, vuonna 2017 perustettu yritys. Tavoitteenamme on luoda Suomeen kansainvälisesti edistyksellinen biopankki-infrastruktuuri biolääketieteellistä tutkimustoimintaa tehostaen ja lisäten maassamme. Olemme ensimmäisenä Euroopassa kehittäneet yhden luukun periaatteella toimivan Fingenious® -digitaalisen kansallisen palveluportaalin, mikä on rakennettu palvelemaan akateemisia ja yrityksissä työskenteleviä tutkijoita maailmanlaajuisesti.

Kasvavan organisaatiomme tavoitteena on luoda Suomeen maailman paras biopankkiverkosto hyvinvointia, terveyttä ja tutkimustoimeliaisuutta maassamme lisäten. Tiimimme koostuu tällä hetkellä viidestä huippuammattilaisesta.

Olemme nyt kehittymässä rakentamisvaiheesta kohti kaupallistamisvaihetta ja vahvistamme organisaatiotamme uusilla avainhenkilöillä. Etsimme nyt

biolääketieteellistä markkinaa tuntevaa

ASIAKKUUS- JA PALVELUJOHTAJAA

Tulet vastaamaan asiakkuuksiemme johtamisesta ja koordinoimisesta sekä kansallisesti että kansainvälisesti.  Kehität FINGENIOUS® -brändin alla toimivia palveluita ja liiketoimintamalleja yhteistyössä organisaatiomme kanssa ja identifioit myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Sinulla on myös tärkeä rooli palveluidemme kaupallistamisessa ja hinnoittelukäytäntöjemme kehittäjänä.

Odotamme sinulta akateemista loppututkintoa sekä kokemusta biolääketieteellisestä tutkimuksesta ja sen organisoimisesta; kokemus biopankkitoiminnasta ja/tai kansainvälisestä tutkimustoiminnasta on sinulle merkittävä lisäetu. Kokemuksesi kautta ymmärrät hyvin sekä akateemisten että yritysmaailman tutkijoiden tarpeita. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Olet palveluliiketoiminnan ammattilainen ja toimit mielellään asiakasrajapinnassa; olet persoonaltasi liiketoimintalähtöinen ja tuloshakuinen. Olet työssäsi itseohjautuva ja yrittäjähenkinen ja sovellut pieneen ja ketterään organisaatioomme. Olet hankkinut kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja sinulla on erinomainen englannin kielen taito; muu kielitaito on sinulle lisäetu. Olet valmis työssäsi myös matkustamaan. Tehtävän sijoituspaikkana on joko Helsinki tai Turku.  

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta olla rakentamassa maailman parasta biopankkien verkostoa yhdessä partnereidemme ja sitoutuneiden asiantuntijoidemme kanssa.  Suomesta on kehittynyt biopankkitutkimuksen globaali edelläkävijä ja pääset tekemään merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus koko Suomen terveydenhoidon ja yksilöllisen lääketieteen tulevaisuuteen.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ 27.1.2020 mennessä.