Ajankohtaista

Biologi tai vastaava – Suomen Punainen Risti, Veripalvelu, Helsinki

16.9.2019

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/biologi-tai-vastaava-stse-11549553?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=loimutyopaikat

Työpaikkakuvaus

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme biologia (FM/FT) tai vastaavaa Veripalvelun tutkimus ja tuotekehitys -osastolle biopankkitoimintaan asiantuntijatehtävään. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 asti.

Tehtävä

Veripalvelussa toimii kaksi biopankkia: Hematologinen biopankki, jonka omistavat Helsingin yliopisto, Suomen hematologiyhdistys ja Veripalvelu, sekä Veripalvelun Biopankki, joka rekrytoi verenluovuttajia. Biopankit ovat tutkimustoimintaa tukevia alustoja. Biopankkiin liittyjä antaa laajan suostumuksen näytteidensä ja tietojensa käyttöön biolääketieteellisessä tutkimuksessa. Veripalvelun biopankki toimii aktiivisesti mm. FinnGen-projektissa. Biopankit toimivat osana Veripalvelun tutkimus- ja tuotekehitysosastoa ja ovat viranomaisvalvonnan alaisia.

Keskeisinä tehtävinäsi ovat:
-hoitaa ja kehittää biopankkien asiakasprosessia
-ottaa vastuuta Hematologisen biopankin toiminnasta sekä
-ylläpitää ja kehittää Veripalvelun biopankkitoimintaa yleisesti

Osaamisesi

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esim. biologi. Sinulla on kokemusta tieteellisestä toiminnasta ja/tai biopankeista. Kokemus asiakasprosessien kehittämisestä katsotaan eduksi. Arvostamme joustavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Otat itsenäistä vastuuta laajemmistakin kokonaisuuksista, mutta osallistut omalta osaltasi myös päivittäisiin rutiineihin. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 25.9. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Veripalvelun tutkimustoiminnan tavoitteena on tuottaa tieteellistä tietoa toimialueeltaan. Tutkimusbudjetti on noin 3 miljoonaa €/vuosi ja siitä vähintään kolmasosa on katettu ulkoisella tutkimusrahoituksella. Vuosittain julkaisemme 20-30 tiedejulkaisua ja Veripalvelussa on valmistunut yli 60 väitöskirjaa. Tutkimusaiheitamme ovat erityisesti soluterapia, verenluovuttajien terveyden tutkimus sekä veren ja kudosten sopivuus. Tutkimusosastolla toimii myös Veripalvelun biopankki, joka rekrytoi verenluovuttajia.

WWW-osoite http://www.veripalvelu.fi
Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antavat tutkimusjohtaja Jukka Partanen p. 050 370 7383 ja biopankin päällikkö Nina Nikiforow, p. 040 920 3088. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@veripalvelu.fi.
Työpaikan osoite Kivihaantie 7, 00310 HELSINKI
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, 31.12.2020 asti
Haku päättyy 25.09.2019
Ilmoitus jätetty 13.09.2019
Ilmoitusnumero 10098744