Ajankohtaista

Development Pharmacist (Injection team) – Orion Oyj

20.3.2022

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/orion-development-pharmacist-injection-team-sdsuu-14609038?utm_source=loimu&utm_medium=email

Työpaikkakuvaus

Etsimme injektiotiimiin asiantuntijaa Development Pharmacistin tehtävään Espooseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Toimit farmaseuttisena asiantuntijana ja vastuullasi on markkinoilla jo olevien tuotteiden tuotehuoltoon, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Vastuullasi voi olla mm. tuotteiden teollistaminen, koe-erien seuranta, tuotemuutosten toteuttaminen ja dokumentointi sekä myyntilupadokumentaation laatiminen. Toimit aktiivisessa yhteistyössä tuotannon, laadunvarmistuksen, laadunvalvonnan, tekniikan ja oman yksikkösi asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet myös tiiviisti partnereiden kanssa ja tarvittaessa osallistut viranomais- ja partneritarkastuksiin yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Yksikön kuvaus

Globaalien operaatioiden Commercial Product Development and Licecycle Management -organisaation vastuulla on huolehtia Orionin portfolioon sisältyvien tuotteiden tuotehuollosta, kilpailukyvystä ja jatkokehityksestä. Vastaamme myös lääkevalmisteiden teknologian siirrosta ja Orionin alkuperätuotteiden teollistamisesta sekä toimitusketjun projektiportfolioiden hallinnasta. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Tässä tehtävässä pääset perehtymään injektioihin tuotemuotona ja sen erityispiirteisiin. Tulet osaksi seitsemän henkilön asiantuntijatiimiä, jossa on hyvä yhteishenki sekä avuliaat työkaverit.

Meille Orionilaisille on tärkeää vaalia keskinäistä arvostusta ja kunnioitusta toistemme työtä ja näkemyksiä kohtaan. Muiden kuuntelu ja erilaisten näkökulmien huomioiminen ovat meillä arvokkaita ominaisuuksia saavuttaa tuloksia yhdessä. Työtä teemme tinkimättömällä asenteella, jotta Orion menestyy myös tulevaisuudessa. Lue lisää Orionin arvoista tästä. 

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. proviisori, DI tai biolääketieteen maisteri). Työskentelet luontevasti sekä itsenäisesti että ryhmässä ja sinulla on hyvät verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet teoreettiseen ja analyyttiseen ajatteluun, mutta olet myös käytännön tekijä, joka toimii reippaasti ja ammattimaisesti saaden asiat tapahtumaan. Olet valmis haastamaan itsesi monipuolisissa tehtävissä ja haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi. Hallitset tehtäväkenttäsi silloinkin, kun sinulla on useita työtehtäviä samanaikaisesti tai työtehtävien prioriteetit muuttuvat yllättäen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Haethan tehtävää 27.3.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Kaisa Hiltunen, Team Leader, puh. 050 966 3652 (ma 21.3. klo 14-14.30 ja to 24.3. klo 9-9.30)

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3300 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.