Ajankohtaista

Erityisasiantuntija, mikrobiologia, Työterveyslaitos

1.7.2021

https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/erityisasiantuntija-mikrobiologia/1468310

Haemme Työympäristölaboratoriot-yksikköön Kuopion toimipisteeseen

ERITYISASIANTUNTIJAA  

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Työterveyslaitoksen laboratoriotoiminta on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T013 (SFS-EN ISO/IEC 17025:2017) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. 

Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa laboratoriossa laadukkaita mikrobiologian sekä pöly- ja kuituanalytiikan laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on analysoida palvelunäytteitä, tunnistaa mikrobeja näytteistä, osallistua asiakkaiden konsultointiin ja kehittää menetelmiä. Lisäksi tehtävä sisältää akkreditoidun toiminnan kehittämistä ja ylläpitämistä.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä monipuolista perehtyneisyyttä sisäympäristön analytiikkaan. Arvostamme mikrobiologin, biologin tai vastaavaa koulutusta, sekä aiempaa kokemusta mikrobien tunnistamisesta, asbestianalytiikasta, kokemusta akkreditoidun toiminnan ja analytiikan kehittämisestä ja palvelutyöstä. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, oma-aloitteista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Käytössäsi ovat kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. 

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloliitteineen viimeistään 20.8.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Aiemmat hakemukset aikavälillä 4.5.–6.6.2021 vapaana olleeseen erityisasiantuntijan tehtävään Kuopiossa huomioidaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234 sekä tuotepäällikkö Maija Kirsi, puh. 030 474 7024 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi.