Ajankohtaista

Genetiikan tuotespesialisti – Triolab

5.2.2020

Haemme genetiikan tuotespesialistia Turun, Helsingin tai Tampereen toimipisteeseemme.

Pääasiallisena työtehtävänäsi on laajentuvan genetiikan ja onkologian valikoimamme tuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki koko Suomen alueella, sekä Baltian myyntiorganisaation tukeminen. Asiakaskuntaasi ovat mm. yliopisto- ja keskussairaaloiden laboratoriot ja osastot, yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat sekä yliopistot ja tutkimuslaitokset. Lisäksi sinulla on työssäsi merkittävä rooli tuotevalikoimamme sekä asiakassuhteidemme kehittämisessä ja vahvistamisessa yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa.

Odotamme sinulta työtehtäviin soveltuvaa koulutusta (humaani- tai syöpägenetiikan alan korkeakoulututkinto tai vastaava) ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä erityisesti intoa ja halukkuutta asiakaslähtöiseen kenttätyöhön. Kokemus kliinisen genetiikan laboratoriossa työskentelystä ja NGS-teknologian käytöstä katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taito on plussaa. Ajokortinkin tarvitset. Olet valmis matkustamaan kotimaassa ja Baltiassa viikoittain.

Tarjoamme myyntihenkisellä asenteella varustetulle avoimelle ja sosiaaliselle osaajalle mielenkiintoisen ja haastavan työn reilussa ja mutkattomassa, töitä tosissaan tekevässä organisaatiossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse 23.2.2020 mennessä osoitteeseen rekry@triolab.fi. Älä suotta aikaile, sillä alamme käydä hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä tulee.

Lisätietoja antaa Triolab Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Jussi Kurittu (p. 0400 800 917) – tavoitettavissa varmimmin ti 11.2. ja pe 14.2. klo 13-15.

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee yli 40 alan ammattilaista. Triolabin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Helsingissä ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu 600 ammattilaisen pörssinoteerattuun AddLife-konserniin, jonka päämarkkina-alue on Pohjoismaat.