Ajankohtaista

Laborantti – Orion Corporation, Turku

10.4.2018

Laborantti – Orion Corporation – Tengströminkatu 8 , Turku

Job description

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Tehtävän kuvaus

Haemme Orionin laadunvalvontaan dynaamista ja ratkaisukeskeistä laboranttia. Työskentelet osana tiimiä, jonka tehtävänä on raaka-aineiden analysointi ja/tai menetelmänsiirto-/verifiointianalyysien tekeminen suunnitelman ja aikataulun mukaisesti. Työhön kuuluu dokumentointia ja raportointia GMP-ympäristössä. Työ on määräaikainen jatkuen 2018 vuoden loppuun asti.

Yksikön kuvaus

Kemiallinen laadunvalvonta vastaa valmisteiden, raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien loppukontrolli-ja säilyvyysseuranta-analyyseistä. Laboratorioissamme työskentelee noin 150 alan ammattilaista Espoossa, Turussa ja Salossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työkokonaisuuden menetelmänsiirtoanalytiikan parissa osana Orionin laboratorioiden kehittämisprojektia. Oman työn merkityksellisyys ja halu edistää hyvinvointia ovat avaintekijöitä henkilöstömme viihtyvyydessä. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia kanssamme!

Edellytykset

Toivomme sinulla olevan jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään sopiva koulutus (esim. laborantti, laboratorioanalyytikko). Tulet mukaan kehityshankkeeseen, joten arvostamme dynaamista otetta asioiden eteenpäin viemiseksi, sekä ratkaisujen ja tulosten aikaansaamista. Tulet tehtävässä myös tarvitsemaan hyviä yhteistyötaitoja.

Haluatko tietää tehtävästä lisää? Kaisa Hovi, QC Manager, Materials kertoo sinulle mielellään enemmän p. 050 9664 324 9.4. klo 14-15, 12.4. klo 14-15 tai 17.4. klo 14-15