Ajankohtaista

Laboratorioasiantuntija (sairaala-/biokemisti) – Suomen Punainen Risti, Veripalvelu, Helsinki

6.10.2020

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/laboratorioasiantuntija-sairaala-biokemisti-stse-12487751?utm_source=twitter&utm_medium=dlvr.it&utm_campaign=loimutyopaikat

Työpaikkakuvaus

BIOKEMISTI/ SAIRAALAKEMISTI, LIITY AUTTAMISEN KETJUUN! Haemme toistaiseksi voimassa olevaan laboratorioasiantuntijan tehtävään biokemistiä/ sairaalakemistiä Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun Helsingin Kivihakaan.

Tehtäväsi
Toimit monipuolisesti Veripalvelun laboratoriodiagnostiikan osa-alueilla. Ensisijaisesti tehtäväsi on toimia asiantuntijana verivalmisteiden laadunvalvontatutkimuksissa, mutta täydennät osaamisellasi myös muuta kvantitatiivista ja kvalitatiivista analytiikkaa. Perehtymisen myötä tehtävänkuvasi voi sisältää muitakin laboratorioanalytiikan alueita ja automaatiota.

Toimit laboratoriopalvelujen luonnontieteilijöiden 14 henkilön asiantuntijatiimissä, joka tekee tiivistä yhteistyötä muun laboratoriohenkilöstön, verenluovutustoiminnan ja sidosryhmien kanssa. Vastaat osaltasi tutkimusmenetelmistä sekä niiden arvioinnista ja hyväksynnästä. Työhösi kuuluu myös prosessien ja toiminnan kehittäminen.

Osaamisesi
Edellytämme luonnontieteellisen tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemukseen perustuvaa vankkaa käytännön osaamista. Omaat osaamista kliinisten tutkimusten laboratorioprosessien hallinnassa ja automaatiossa sekä syvällisen perehtyneisyyden kliinisessä kemiassa tai immunologiassa. Seuraat aktiivisesti omaa alaasi ja pidät osaamisesi ajan tasalla. Hyvät tietotekniset taidot ja laboratorioalan erikoispätevyys katsotaan eduksesi.

Työskentelytyyliltäsi olet vastuullinen ja joustava. Tartut rohkeasti uusiin tilanteisiin ja kehität aktiivisesti toimintaa. Et kaihda myöskään rutiineja ja toimit sujuvasti ylläpitäjänä. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Tarjoamme
Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan parissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet uuden oppimiseen asiantuntijayhteisössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tueksesi. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. Veripalvelu onkin valittu Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon kolmena peräkkäisenä vuotena. Lue lisää meistä työpaikkana osoitteesta www.veripalvelu.fi/meille-toihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Mervi Lankinen, p. 029 300 1697 (ma, ke, pe klo 8 – 10).

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 25.10. sähköisen hakulomakkeemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2021.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien veriryhmävasta-aineiden tutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 90 laboratorioalan ammattilaista.

WWW-osoite http://www.veripalvelu.fi
Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Mervi Lankinen, p. 029 3001697 (ma, ke, pe klo 8 – 10) tai sähköpostitse mervi.lankinen@veripalvelu.fi.
Työpaikan osoite Kivihaantie 7, 00310 HELSINKI
Työ alkaa Sopimuksen mukaan alkuvuonna 2021
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy 25.10.2020 klo 23:59
Jätä hakemus Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 25.10. sähköisen hakulomakkeemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty 05.10.2020
Ilmoitusnumero 10480066 Hae työpaikkaa