Ajankohtaista

Laboratorioteknikko – Helsingin yliopisto

20.3.2022

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/laboratorioteknikko-stse-14636267?utm_source=loimu&utm_medium=email

Työpaikkakuvaus

Professori Päivi Ojalan tutkimusryhmä Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Tutkimusohjelmayksiköstä etsii

LABORATORIOTEKNIKKOA

määräaikaiseen tehtävään (sijaisuus) ajalle 1.5.2022 – 31.5.2023.

Ryhmässämme tehdään monipuolista syöpäbiologian tutkimusta ja tutkimuskohteitamme ovat ihmisen syöpävirukset, syövän leviäminen eli metastaasi sekä immunoterapiat.

Lisätietoa ryhmämme toiminnasta löydät sivulta: https://www2.helsinki.fi/en/researchgroups/cancer-cell-biology.

Laboratorioteknikon työ sisältää monipuolisesti molekyyli- ja solubiologian eri metodien käyttöä tutkimustyön avustamisessa. Lisäksi laboratoriohankintojen koordinointi, tarjouspyyntöjen hoitaminen ja ostolaskujen tarkistaminen ovat osa työtehtäviä. Päivittäisten toimintojen kannalta olennaisista tarvikkeista ja materiaaleista huolehtiminen ja laboratorion siisteyden ylläpitäminen kuuluvat myös työtehtäviin. Edellä mainittujen lisäksi tehtävään kuuluu tutkimusprojekteihin osallistuminen kokeellisen tutkimustyön muodossa.

Tehtävään valittavalla tulee olla laboratorioalan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä valmiutta niin itsenäiseen kuin ryhmässä työskentelyyn ja joustavuutta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen akateemisessa tutkimusryhmässä työskentelystä.

Tehtävän palkkaus on noin 2300-2500 e/kk riippuen valittavan henkilön kokemuksesta ja ansioista. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

WWW-osoite http://www.helsinki.fi
Yhteystiedot Professori Päivi Ojala, paivi.ojala (at) helsinki.fi.
Työpaikan osoite Haartmaninkatu 8, 00290 HELSINKI
Työ alkaa 1.5.2022
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 05.04.2022 klo 23:59
Jätä hakemus Lähetä hakemuksesi Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi hakemuskirjeen lisäksi myös ansioluettelosi.
Ilmoitus jätetty 18.03.2022
Ilmoitusnumero 11292315