Ajankohtaista

Laboratorioteknikko / Laboratoriokoordinaattori – Helsingin yliopisto

22.5.2022

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/helsingin-yliopisto-laboratorioteknikko-laboratoriokoordinaattori-sdsuu-14997354?utm_source=loimu&utm_medium=email

Työpaikkakuvaus

Professori Iiris Hovatan tutkimusryhmä Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Tutkimusohjelmayksiköstä etsii

LABORATORIOTEKNIKKOA / LABORATORIOKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen tehtävään 30.6.2025 saakka.

Ryhmämme tutkii ahdistuneisuushäiriöiden geneettistä ja neurobiologista taustaa sekä unen ja ahdistuneisuuden välistä yhteyttä. Lisätietoa ryhmämme toiminnasta löydät täältä. Lisätietoa SleepWell-tutkimusohjelmasta löydät täältä.

Työ sisältää monipuolisesti molekyyli- ja solubiologian eri menetelmien käyttöä tutkimustyön avustamisessa. Laboratoriohankintojen koordinointi, laboratorion päivittäisrutiineihin osallistuminen, tarjouspyyntöjen hoitaminen ja ostolaskujen tarkistaminen ovat myös osa työtehtäviä. Puolet työajastaan laboratorioteknikko/laboratoriokoordinaattori työskentelee SleepWell-tutkimusohjelman EEG-yksikössä, jossa tehdään jyrsijöiden unimittauksia. Tehtävään kuuluu yksikön päivittäisten toimintojen järjestäminen, laitteiden ja välineiden ylläpito, yhteydenpito koe-eläinkeskuksen henkilökuntaan ja osallistuminen unimittausten ja käyttäytymiskokeiden tekemiseen.

Tehtävään valittavalla tulee olla laboratorioalan tutkinto, muu vastaava tutkinto tai korkeakoulututkinto (esim. filosofian maisteri neurotieteissä tai fysiologiassa) sekä koe-eläinlainsäädännön (Laki 497/2013 ja Asetus 564/2013 tieteellisiin ja opetustarkoituksiin käytettävien eläinten suojelusta) mukainen pätevyys työskennellä koe-eläinjyrsijöiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta jyrsijöiden kanssa työskentelystä. Edellytämme myös hyvää englannin kielen taitoa, joustavuutta ja valmiutta työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Eduksi katsomme suomen kielen taidon.

Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään täältä ja liitä hakemukseesi hakemuskirjeen lisäksi myös ansioluettelosi.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy viimeistään 21.6.2022.

Lisätietoa tehtävästä antaa professori Iiris Hovatta, iiris.hovatta (at) helsinki.fi.

Palkka

€ 2 300–3 000 €/kk

Tehtävän palkkaus riippuen valittavan henkilön kokemuksesta ja ansioista.