Ajankohtaista

Laboratoriotyönjohtaja

8.4.2021

https://fimlab.rekrysivu.fi/MepRekry/Application/Index/489/

Haemme Lahden24/7 diagnostiikkapalveluiden tuotantoon laboratoriotyönjohtajaa määräaikaiseen sijaisuuteen kesäkuusta 2021 alkaen noin vuoden ajaksi. Laboratoriotyönjohtaja toimii esimiehenä noin 50 laboratoriohoitajalle, joiden työtehtävät jakautuvat hematologian ja kemian analytiikkaan, mikrobiologiaan sekä vierianalytiikkaan.

Oletko sinä se etsimämme henkilö, jolla on paloa esimiestyöhön ja toiminnan kehittämiseen? Sinulla on hyvä kokonaisuuksien hallinta, organisointikyky ja omatoiminen ote. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan soveltuvan koulutuksen ohella hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä johtaa omaa työtään, joustavuutta, paineensietokykyä ja hyviä IT-taitoja. Arvostamme kokemusta esimies- ja/tai kolmivuorotyöstä. Hallinnon koulutus on myös arvokas lisäansio.

Laboratoriotyönjohtaja toimii osana Fimlabin esimiestiimiä. Esimiehet ovat kärjessä kehittämässä koko Fimlabin toimintaa. Esimiehille tarjotaan laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Laboratoriotyönjohtaja raportoi erikoisalajohtajalle.

Lisätietoja tehtävistä antaa erikoisalajohtaja Auni Collings, auni.collings@fimlab.fi tai puh. 050 5054922.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakulomake 25.4.2021 mennessä osoitteessa www.fimlab.fi/rekry. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n.