Ajankohtaista

Laboratoriotyöntekijä

12.11.2021

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/laboratoriotyontekijaa-stse-14004644?utm_source=loimu&utm_medium=site

Movet Oy on asiakaslähtöinen eläindiagnostiikkayritys, joka tuottaa palveluita eläinlääkäreille, maataloustuottajille, tutkimusyksiköille ja eläinharrastajille.

Laadukkaan toimintamme ydin on henkilökunnan korkea ammatillinen osaaminen sekä vahva sitoutuminen työhönsä. Movet on tunnettu ystävällisestä asiakaspalvelusta, helppokäyttöisestä palvelusta, korkeasta laadusta sekä jatkuvasta toiminnan kehittämisestä.

Laboratoriomme sijaitsee Kuopiossa ja olemme osa maailmanlaajuista IDEXX Laboratories diagnostiikkayritystä.

Haemme joukkoomme eläindiagnostiikasta kiinnostunutta ammattitaitoista laboratorioalan koulutuksen saanutta henkilöä.

Movet etsii tiimiinsä


Laboratoriotyöntekijää


Olet koulutukseltasi esimerkiksi laborantti, laboratorioanalyytikko tai bioanalyytikko. Toiminnassasi olet näppärä, tarkka, motivoitunut oppimaan uutta, joustava ja valmis auttamaan työkavereitasi ja toimit luontevasti osana tiimiä. Olet helposti lähestyttävä sekä ystävällinen ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja positiivinen asenne.

Laboratoriossamme tehdään kliinisen kemian ja hematologian analyyseja, molekyylibiologisia ja immunologisia tutkimuksia sekä mikrobiologisia tutkimuksia. Kokemus joistakin näistä katsotaan eduksi. Kuulemme mielellämme myös mitä muita taitoja sinulla on.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi monipuolista, eläinrakasta, mukavaa ja ammattitaitoista organisaatiotamme. Pääset edistämään eläinten hyvinvointia kasvuyritykseen, jossa panostetaan voimakkaasti uusien palveluiden, toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen A4 pituinen (ei saa ylittyä) esittely itsestäsi rekrytointisivumme (https://www.movet.fi/yhteystiedot/rekrytointi/) kautta 25.11.2021 mennessä.

Palkkauksessa noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä, joten toimithan nopeasti. Työsuhde on määräaikainen (12 kk) ja alkaa sopimuksen mukaan.