Ajankohtaista

Laboratory trainee – FinVector, Kuopio

13.11.2019

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?aff6a957&lang=fi-FI

FinVector on kasvava biolääkealan yritys. Työskentelemme monenlaisissa tehtävissä. Tiimimme muodostuu niin asiantuntijoista ja insinööreistä kuin laboranteista ja hallinnon tehtävissä toimijoistakin. FinVector mahdollistaa työntekijöille monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä monialaisessa ympäristössä. Meille on tärkeää työntekijöiden oman osaamisen kehittäminen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin sekä oman urapolun luomiseen. Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä alansa huippuosaajiksi. Harjoittelun suorittaminen meillä voi avata sinulle upean urapolun biolääkemaailmassa!

LABORATORY TRAINEE 

Etsitkö mielenkiintoista harjoittelupaikkaa? Meillä pääset osaksi Analytiikan tiimiä ja käyttämään eri menetelmiä, esim. HPLC, ELISA ja PCR. Työ vaatii tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä intoa oppia uusia asioita. Työssäsi tarvitset englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, sillä pääset työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja merkityksellisen harjoittelupaikan, jossa vastaat omalta osaltasi tuotteidemme turvallisuudesta ja laadusta.

Harjoittelu alkaa helmikuussa ja hakuaika päättyy 31.12.2019. Aloitamme kuitenkin haastattelut jo hakuaikana, joten olethan nopea. Hae harjoittelupaikkaa oheisen hakulinkin kautta!