Ajankohtaista

Microbiologist – Bayer Oy, Turku

1.10.2019

https://rekry.oikotie.fi/recruitment/jobs/bayer/o/41523/fi_FI/fi_FI/details

MICROBIOLOGIST

Bayer Oy

Kansainvälisen Bayerin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Innovaatioyrityksenä Bayer näyttää suuntaa tutkimusintensiivisillä alueilla. Bayerin tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, tuotantoon ja useiden kansainvälisten kliinisten tutkimusten johtamiseen. Bayer työllistää Suomessa noin 850 henkilöä. Toimipaikkamme ovat Espoossa ja Turussa. Bayerilla saat työskennellä työkulttuurissa, jossa arvostetaan henkilöstön paloa luoda uraauurtavia innovaatioita ja annetaan mahdollisuus muuttaa maailmaa. Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun.

Haemme nyt mikrobiologiseen laboratorioomme henkilöä äitiysvapaan sijaisuuteen arviolta heinäkuun loppuun 2020 asti

Microbiologist -tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
• Osallistut laboratoriossa mikrobien tunnistusprosessien kehittämiseen.
• Osallistut muihin toiminnan kehittämisprojekteihin laatimalla selvityksiä, raportteja, ohjeita ja yhteenvetoja.
• Toimit tarvittaessa erilaisissa laboratoriotehtävissä mm. suorittamalla mikrobiologisia määrityksiä.

SINÄ
• Työssäsi selvität määrätietoisesti ja oma-aloitteisesti annettuja tehtäviä, ja olet luonteeltasi huolellinen, reippaan utelias ja rohkea selvittämään asioita. Tulet myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
• Osana kansainvälistä organisaatiotamme pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä.
• Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. mikrobiologin tai biokemistin tutkinto ja mielellään kokemusta tehtävistä mikrobiologisessa laboratoriossa sekä mikrobien tunnistamisesta.
• Aiemman projektiluonteisen työkokemuksen luemme eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laboratory Manager Tuuli Virtanen, ti 1.10. klo 14.30–15.30 ja pe 4.10. klo 14–15, puh. 0400 841560.

Hae tehtävää 9.10.2019 mennessä.

#LI-NOR

Määräaikainen työsuhde
Työn laatuKokopäiväinen
SijaintiTurku, Suomi
Hakuaika27.9.2019 – 9.10.2019