Ajankohtaista

Myyntihenkinen asiantuntija / Business Manager (Robotiikka tai Virtaussytometria) -Berner Oy Helsinki

4.9.2018

https://avoimettyopaikat.monster.fi/myyntihenkinen-asiantuntija-business-manager-helsinki-uusi-suomi-berner-oy/11/199674958

Vastaat Beckman Coulterin pipetointirobotiikan tai virtaussytometrian tuotteiden myynnistä. Olet osa Life Science -tiimiämme ja asiakkaitasi ovat mm. sairaalat, yliopistot ja tutkimuslaitokset eri puolilla Suomea.

Saat vastuullesi asiantuntevan asiakaskuntamme. Odotamme Sinun kehittävän asiakkuuksiamme ja tämän myötä kasvattavan myyntiämme. Markkinointityötä ja sen suunnittelua toteutat yhdessä tiimimme kanssa. Teet myös tiivistä yhteistyötä muun myynti- ja huoltotiimimme kanssa sekä huolehdit osaltasi päämiesyhteyksistä. Saat oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella vastuullesi joko robotiikan tai virtaussytometrian tuotteet, ja tuet myös muiden biotiimimme tuotteiden myyntiä.

Työskentelyotteesi on suunnitelmallinen ja viihdyt itsenäisessä roolissa asiakasrajapinnassa. Pysyt muutoksen vauhdissa ja kehität työtäsi tarpeen mukaan nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössämme. Sinulla on ymmärrys siitä, mitä myyntityö vahvojen asiantuntijoiden parissa on. Haluat kehittyä vahvaksi myyjäksi ja kollegasi tuntevat sinut aktiivisena ja innostavana työkaverina.

Virtaussytometrian asiantuntijalta odotamme relevanttia akateemista taustaa. Mikäli robotiikka on kiinnostuksen kohteesi, voi tutkintosi olla myös teknillinen; esim. biotekniikan insinööri.

Koet, että matkustaminen asiakkaiden ja päämiesten luo on luontevaa, ja lisäksi työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Mikäli omaat kokemusta myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä, on tehtävään mahdollista yhdistää Business Managerin rooli. Tähän rooliin kuuluu pienen tiimimme päivittäisen johtamisen lisäksi keskeinen yhteydenpito ja yhteistyö päämiestemme kanssa kokonaisuutena, omaa tuotevastuutasi laajemmin.

Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Tueksesi saat Bernerin ammattitaitoiset, innostuneet ja aktiiviset kollegat sekä muun organisaation osaavan tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntipäällikkö Antti Jokipii, p. 050 593 1030, varmimmin 30.8. klo 8.30 – 10.30 ja 31.8. klo 14.30 – 16.30, sekä Arespartnersin konsultti Leila Suontila, p. 040 7078137, varmimmin 3.9. ja 6.9. klo 16.00 – 17.00. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 9.9.2018 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi, kumpi tuoteryhmä on kiinnostuksen kohteesi.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 74 % ja henkilöstömäärä 520. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi

Berner Pro:n erikoisosaaminen keskittyy terveydenhuoltoon, eläinten hyvinvointiin, laboratorioalaan sekä ammattisiivoukseen. Kuuntelemme asiakkaitamme ja luomme heille yksilölliset ja tarpeita palvelevat kokonaisratkaisut monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän tuote- ja palveluvalikoimamme avulla. Oman tuotantomme tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kansainvälisesti tunnettujen toimittajien brändejä. Lisää tietoja osastosta berner.fi/pro