Ajankohtaista

Projektikoordinaattori/laatukoordinaattori

11.5.2021

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/projektikoordinaattorilaatukoordinaattori-stse-13192914?utm_source=loimu&utm_medium=site

Haemme Projektikoordinaattoria / Laboratoriokoordinaattoria Aivotutkimusyksikön Biomarkkerilaboratorioon. Työ sijoittuu Kuopion kampukselle ja alkaa 1.6.2021 (tai sopimuksen mukaan viimeistään 1.9.2021). Lue lisää alta ja hae viimeistään 25.5.2021.

Tehtävä ja palkkaus

Tehtävässäsi osallistut monipuolisesti Biomarkkerilaboratorion diagnostiseen ja tieteelliseen toimintaan (www.uef.fi/alzheimermarkkeritutkimukset). Työ sisältää Alzheimerin taudin ja muiden neurologisten sairauksien merkkiaineiden päivittäisanalytiikkaa akkreditoidussa laboratoriossa sekä laatujärjestelmän ylläpitoa ja muuta laatutyötä yhdessä laatupäällikön kanssa. Lisäksi osallistut tieteelliseen tutkimukseen ja tutkimusprojektien koordinointiin sekä laitteistojen ylläpitoon, käyttöön ja menetelmien kehittämiseen. Tehtävän pääasiallinen työkieli on suomi.

Tehtävä täytetään määräajalle alkaen 1.6.2021 (tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.9.2021) päättyen 31.12.2023. Määräaikaisuuden perusteena on projektiluonteinen työ liittyen uuden menetelmän validointiin ja käyttöönottoon sekä toisen menetelmän kehitys kliinistä käyttöä varten. Uuden työntekijän tullessa tehtävään käytetään koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvasta palkanosasta. Tässä tehtävässä tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuustasoluokittelussa tasolla 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on 6 – 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Henkilökohtaisesta palkanosasta riippuen palkka työsuhteen alkaessa on noin 3016 – 3175 €/kk.

Olet etsimämme henkilö, jos

– Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tehtävään soveltuvalta alalta (biotieteet tai vastaava). Voit olla myös vastavalmistunut tai valmistumassa viimeistään elokuun 2021 aikana.
– Olet kiinnostunut sekä käytännön laboratoriotyöstä että siihen liittyvästä dokumentaatiosta.
– Haluat tehdä tieteellistä tutkimusta osana tutkimusryhmää.
– Pystyt vastuulliseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn.
– Olet valmis työskentelemään sekä itsenäisesti että yhteistyössä toisten kanssa.
– Osaat kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä, sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle

– Itsenäistä, monipuolista ja joustavaa työtä sekä kliinisen diagnostiikan että tieteellisen tutkimuksen parissa.
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviisi.
– Työn, jolla on merkitystä neurologisten sairauksien diagnosoinnissa ja hoidossa nyt ja tulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle

– monipuolisen työtehtävän osana kansainvälistä, osallistuvaa ja osallistavaa yliopistoyhteisöä
– mahdollisuuden joustavaan monipaikkatyöhön
– Itä-Suomen yliopiston henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, laaja henkilöstökoulutustarjonta, edulliset kampusravintolalounaat ja Sykettä-liikuntapalvelut

Hae näin

Jätä hakemus viimeistään 25.5.2021 sähköisellä hakulomakkeella.

Huomioi, että hakemukseen tulee liittää mukaan:

– vapaamuotoinen cv/ansioluettelo
– kopiot tutkintotodistuksista ja kielitaitoa osoittavista todistuksista, ellei kielitaito ilmene tutkintotodistuksista
– motivaatiokirje (miksi haet juuri tätä tehtävää ja miksi olisit oikea henkilö siihen)

Kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä antaa: yliopistotutkija Sanna-Kaisa Herukka, puh. +358 40 5486247, sanna-kaisa.herukka@uef.fi sekä laatukoordinaattori Tarja Kokkola, puh. +358 29 4454 009, tarja.kokkola@uef.fi.

Lisätietoja hakemisesta ja hakuprosessista antaa osastosihteeri Sonja Rissanen, puh. +358 40 355 2905, sonja.rissanen@uef.fi.