Ajankohtaista

R&D Projektipäällikkö

29.3.2021

https://ats.talentadore.com/apply/RD-Projektip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6/8rrqa8

Tulet keskeiseen rooliin vastaamaan soluvapaan DNA:n verinäytteiden käsittelyyn liittyvän tuotteen kehitystyöstä. Patentoidun ratkaisumme osa-alueiden prototyypit ovat olemassa ja olemme siirtymässä testauksen kautta kohti tuotannollistamista.  

Käytännössä tehtäviisi tulee kuulumaan ensi vaiheessa tuotteen IPR-portfolion laajentaminen, kehitystyön loppuun vieminen, kaupallisen prototyypin kehitys, markkinaselvitysten teko ja tuotteen saattaminen markkinoille. 

Projektiin osallistuu laboratoriohenkilöstömme ja toimitusjohtajamme, jolle myös raportoit. 

Työsi on ensisijaisesti parin vuoden projekti, mutta tavoitteemme on laajentaa tehtävänkuvaasi taustasi ja kiinnostustesi mukaan analytiikan kehitykseen, uusien tuotekehitysprojektien ohjaamiseen tai liiketoiminnan kehitykseen ja kaupallistamiseen. 

Tarjoamme 

Mahdollisuuden tehdä työtä uusien palveluiden ja tuotteiden parissa sekä osallistua yrityksemme tulevaisuuden kehitykseen. Nestebiopsiaa hyödyntävä diagnostiikka-ala on vahvassa kasvussa ja haluamme olla osana sitä. 

Odotuksemme 

Istut tehtävään ja tiimiimme erinomaisesti, mikäli sinulla on solu- ja molekyylibiologian tai biokemian vahva osaaminen. Toivomme kokemusta erityisesti kehitys- tai tutkimusprojektityöstä yliopistosta/yksityiseltä sektorilta, bioteknologiasta tai lääketieteellisten laitteiden kehityksestä. Englannin ja suomen kielen hyvä hallinta on työssä menestymisen edellytys. 

Toivottavasti kiinnostuit. Lue meistä lisää www.biopsense.com 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.04 mennessä oheisen linkin kautta.  

Lisätietoa saat soittamalla konsultillemme Lauri Taalikalle / Wilma Consulting Oy 041 3133 180 tai lauri(at)wilmaconsulting.fi.