Ajankohtaista

Scientist

22.4.2022

Hakulinkki

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Haemme Scientistiä soluviljelyyn

Yhtiön kasvaessa haemme henkilöä Scientist tehtävään soluviljelyyn tuotantotiimiimme. Tutkijan tehtävässä työskentelet sekä käytännönläheisesti soluviljelyn parissa että dokumentoinnin ja raportoinnin parissa.

Tehtäviisi kuuluu asiakasprojekteihimme tehtävä soluviljelytyö sekä työhön liittyvä materiaalihallinta ja dokumentointi. Solupankkitoiminnan työvaiheita ovat asiakasprojektin solupankin prosessin suunnittelu, solupankin materiaalien käytön suunnittelu ja materiaalin hallinta, soluviljely tuotannossa puhdastiloissa, soluviljelyprosessit prosessikehityslaboratoriossa sekä tarvittavan laitteiston hallinta. Tehtäviisi kuuluu myös raportointi, dokumentointi, dokumenttien tarkastaminen ja työohjeiden laatiminen. Raportoit asiakasprojekteille solupankkitoiminnan tuloksista ja laadit ja päivität työohjeita. Toimit tehtävässä kokeneen Scientistin työparina, joka myös perehdyttää sinut työhön.

Job requirements

Odotamme / toivomme sinulta:

Odotamme sinulta kokemusta nisäkässolujen soluviljelystä. Sinulla on soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. biologiasta, biokemiasta, farmasiasta tai vastaavasta) sekä käytännön kokemusta laboratorio- tai tuotantoympäristöstä.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta lääketeollisuudesta
  • Kokemusta GMP ympäristössä työskentelystä
  • Kokemusta puhdastiloista.

Olet työskentelytyyliltäsi tarkka, järjestelmällinen, reipas ja toimelias henkilö. Sinulla on kyky reagoida muuttuviin tilanteisiin ja erinomaiset vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot.

Sinulla on hyvä suomen kielen taito. Työohjeet ja dokumentointi tehdään englanniksi, joten toivomme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme merkityksellisen työn, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä solupankkien parissa sekä hyvän perehdytyksen työhön.

Saat viihtyisän työpaikan, jossa työntekijöitä arvostetaan sekä hyvät henkilöstöedut – tarjoamme työntekijöillemme esimerkiksi laajan työterveyshuollon, terveysvakuutuksen sekä hyvinvointi- ja liikuntaedun.

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työtä tehdään pääosin Turussa Kupittaalla, jossa toimipisteemme sijaitsee. Jatkossa sinun on mahdollista työskennellä myös etänä, toivomme kuitenkin, että olet paikan päällä noin neljä päivää viikosta.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si 24.4.2022 mennessä.