Ajankohtaista

Specialisteja tuotantoon – FinVector Oy, Kuopio

11.10.2018

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?66d062c5&lang=fi-FI

FinVector Oy on kasvava biolääkealan yritys ja etsimme huipputyyppejä asiantuntijatehtäviin kasvaviin tuotantotiimeihimme. Specialist-paikkoja on avoinna niin Upstream- ja Downstream- kuin Filling- ja Buffer Prep-tiimissäkin.

Olemme osa kansainvälistä sveitsiläisen Frederik Paulsen säätiön omistamaa Trizell Holding SA terveydenhuoltokonsernia ja toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa. Työllistämme tällä hetkellä noin 160 osaajaa. Toimimme tuotantoyksikkönä sekä konsernin omille että ulkopuolisten asiakkaiden viruslääke- ja geeniterapia-tuotteille.

Pääasialliset tehtäväsi koostuvat monimuotoisesta GMP-dokumentoinnista ja toimimisesta asiantuntijana tuotantoprosesseissa. Sinulle kuuluu myös tuotantoprosessien kehittäminen tuotantotiloihin noudattamalla voimassolevia sääntöjä hyvässä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Lisäksi toivomme että sinusta on ongelmatilanteiden ratkaisijaksi tuotannon operaattoreiden tueksi.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on tutkinto biotieteiden, kemian, biokemian, bioteknologian tai farmasian (esim. farmasian teknologia) alalta. Olisi myös hyvä jos sinulla olisi jo työkokemusta aseptisesta- tai GMP-työstä tai olet perehtynyt laatujärjestelmiin. Niin soluviljelytekniikoiden ja proteiinin tuotto- ja puhdistusmenetelmien tunteminen kuin laiteosaaminen ja liuosten valmistaminen tuotantoon katsotaan eduksesi. Työskentelyotteesi on suunnitelmallinen ja tarkka muttet säikähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti, olet itseohjautuva ja haluat kehittyä tehtävissäsi. Kommunikoit sujuvasti ja pystyt dokumentoimaan työsi huolella englanniksi. Tärkeintä meille kuitenkin on, että olet motivoitunut ja innostunut, joten laitathan hakemuksen jos tunnistat osaamisesi joistain kriteereistämme.

FinVector mahdollistaa työntekijöille monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä monialaisessa ympäristössä. Meille on tärkeää työntekijöiden oman osaamisen kehittäminen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin sekä oman urapolun luomiseen. Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä alansa huippuosaajiksi.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Meillä tehdään töitä 2-vuorotyönä ja osittain myös viikonloppuisin. Saat käyttöösi kattavat henkilökuntaedut ja ennen kaikkea pääset osalliseksi mahtavaa työporukkaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa HR Director Johanna Pirinen p. 044 5565420 tiistaina 9.10. klo 9-10, perjantaina 19.10. klo 13-15 tai torstaina 25.10. klo 13-15.