Ajankohtaista

Tuotannon operaattori, eri tuotannon tiimit – FinVector Oy

4.3.2023

https://ats.talentadore.com/apply/tuotannon-operaattori-eri-tuotannon-tiimit/Zk22eB

Haemme lääketehtaamme osaavaan ja kasvavaan joukkoon tuotannon operaattoreita (Technician) monipuolisiin lääketeollisuuden tuotannon tehtäviin.

Keskustelemme rekrytointiprosessin yhteydessä sinulle sopivimmasta ja sinua eniten kiinnostavassta tiimistä. Upstream-tiimissä aloitamme tuotantoprosessin soluviljelyllä ja jatkamme solujen kasvattamista bioreaktoreissa. Työsi pitää sisällään sekä käsin tehtävää soluviljelytyötä että bioreaktorien parissa työskentelyä. Prosessin aikana solut infektoidaan ja lopulta kerätään talteen. Upstreamista tuote siirtyy Downstream-tiimille, joka puolestaan puhdistaa tuotteen kromatografisilla menetelmillä niin, että tuote on vihdoin valmis täytettäväksi lääkepulloihin. Buffer-tiimissä valmistamme puolestaan kaikki tuotannossa käyttämämme liokset. Tuotantoprosessin loppuvaiheessa meidän Drug Product -tiimimme keskittyy aseptiseen täyttämiseen ja loppuvaiheen toimenpiteisiin, kuten formulointiin, fillingiin sekä pakkaamiseen liittyviin toimintoihin.

Kokemus puhdastilatyöskentelystä tai GMP-n tuntemisesta luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä – tulet joka tapauksessa saamaan laadukkaan perehdytyksen tehtäviisi!

Jos olet työotteeltasi tarkka ja järjestelmällinen etkä pelkää laitteita tai haasteita ja muuttuvia tilanteita, sinulla on hyvät edellytykset sopia joukkoon. Etsimme henkilöä, joka viihtyy käytännön laboratoriotyössä sekä lääketeollisuudelle tyypillisen tarkan dokumentaatiotyön parissa. Meillä on työkielenä pääasiassa englanti, joten sinun tulisi pystyä seuraaman englanninkielisiä työohjeita sekä kommunikoimaan tarvittaessa englanniksi. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin mukavia työkavereita, joilla on can do -asenne.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja vakituinen ja toivoisimme sinun pystyvän aloittamaan huhtikuussa. Meillä tehdään töitä pääsääntöisesti 2-vuorotyönä ja osittain myös viikonloppuisin. Myöhemmin tulevaisuudessa työ voi olla myös 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle dynaamisen ja kansainvälisen työyhteisön. Tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi hyvällä työterveyshuollon palveluvalikoimalla sekä ePassi-tilillä. Lisäksi tarjoamme sinulle kehittymismahdollisuuksia, laajan perehdytyskoulutuksen ja lämpimän vastaanoton. Ennen kaikkea pääset osalliseksi mahtavaa työporukkaa! ​FinVector sijaitsee elämää sykkivässä Kuopiossa, joka tarjoaa asukkailleen turvallisen elinympäristön, ystävällisen ilmapiirin ja puhtaan luonnon.

Hae tehtävään 26.3. mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja voit kysyä Senior HR Specialist Eetu Salmelalta, eetu.salmela(at)finvector.com.

Haku alkaa 3. maaliskuuta 2023 ja päättyy 26. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • laboratorioalalle soveltuva ammatillinen koulutus tai osaaminen
  • englannin kielen taito

Tarjoamme

  • ePassi Flex – Cultural- and wellbeing benefit
  • Company discounts for sports and wellbeing
  • Recreational activities, such as board game evenings and team events
  • Extensive occupational health-care
  • Free parking provided by employer
  • Hybrid work opportunities depending of the role

FinVector

FinVector Oy is a growing pharmaceutical company authorized by FIMEA, following the procedure of Good Manufacturing Practice (GMP). FinVector is internationally recognized and is a pioneer in its operational field. FinVector works on the cutting-edge biopharmaceuticals and we’ve invested into building state-of-the-art development and GMP facilities for Viral Vector and Cell Therapy platforms including vaccines. Our research and development agenda is focused on the most commonly used gene therapy vectors: adenoviral, adeno-associated viral (AAV) and lentiviral vectors and innovative cell therapies. FinVector offers a versatile and responsible work environment and the work is done together with a group of professionals from various fields. FinVector is owned by Ferring Ventures and we are located in Kuopio, Finland.