Ajankohtaista

Tuotekehityskemisti (R&D Chemist) – Oy Reagena Ltd

27.5.2020

https://www.reagena.com/fi/yritys/tuotekehityskemisti/

Oy Reagena Ltd on vuonna 1987 perustettu yritys, joka kehittää, valmistaa ja jakelee reagensseja ja diagnostisia testejä sairaaloille sekä lääke- ja kemianteollisuudelle. Kotimainen ja kansainvälinen sopimusvalmistus ja alan johtavien toimijoiden tuotteiden jakelu (Beckman Coulter Diagnostics, Euroimmun, Quidel Triage ja Sofia) ovat kasvavia alueita. Yrityksellä on Suomessa vahva markkina-asema ja sen tuotteita viedään yli 30 maahan. Reagenan päätoimipiste ja tuotantolaitos sijaitsee Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopion lentoasemaa, sivutoimipiste sijaitsee Turussa.

Haemme tuotekehityskemistiä (R&D Chemist) vakituiseen työsuhteeseen.

Olet tärkeässä roolissa Reagenan uusien in vitro –diagnostisten (IVD) testien kehittämisessä ja osallistut tarvittaessa myös sopimusvalmistustuotteisiin liittyviin hankkeisiin. Teet työtä yhdessä tuotannon, myynnin ja markkinoinnin, sekä laadunhallinnan kanssa. Tuotekehityskemistinä osallistut tiedonhakuun, tuotteiden suunnitteluun ja testauksiin, sekä dokumentointiin. Kokemuksen karttuessa voit toimia projektipäällikkönä.

Toivomme, että Sinulla on aiempaa työkokemusta laboratorioalalta, mutta koulutamme Sinut tarkemmin tähän tehtävään työn ohessa. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden innostavassa työilmapiirissä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Työsuhteesi on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme Sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi FM biokemiasta, biolääketieteestä tai vastaavalta alalta).
  • Aiempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä sekä erilaisten suunnitelmien ja raporttien laatimisesta.
  • Ongelmanratkaisukykyä, sekä innostusta diagnostisten menetelmien kehittämiseen.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä aloitteellista ja itsenäistä otetta työhön.
  • Joustavuutta, sinnikkyyttä ja sitoutuneisuutta.

Katsomme eduksi:

  • Käytännön kokemuksen biolääketieteellisestä tutkimuksesta, erityisesti immunologisista menetelmistä, proteiinien tuotannosta.
  • Kokemuksen laboratorion laatujärjestelmistä, riskien arvioinnista ja/tai toiminnanohjaus- ja dokumenttienhallintajärjestelmistä.
  • Kokemuksen tutkimustyöstä ja/tai projektinhallinnasta.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tuotekehityspäällikkö Eira Kelo, p. 044 560 6369 (soittoaika 2.6.2020 klo 12-13 ja 4.6.2020 klo 9-10).

Lähetäthän hakemuksesi (ml. CV) palkkatoiveineen otsikolla ”Tuotekehityskemisti” 19.6.2020 mennessä osoitteeseen careers@reagena.com.