Ajankohtaista

Tuotepäällikkö (Neurologia), Suomen kaupalliset toiminnot, RX-markkinointi – Orion Oyj

13.3.2022

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/orion-tuotepaallikko-neurologia-suomen-kaupalliset-toiminnot-rx-markkinointi-sdsuu-14588539?utm_source=loimu&utm_medium=email

Työpaikkakuvaus

Orionin Suomen kaupalliset toiminnot, RX-markkinointi hakee nyt tiiminsä vahvistukseksi osaavaa Tuotepäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Vastaat Tuotepäällikkönä Orionin neurologisten lääkkeiden markkinoinnista. Tuoteryhmä koostuu Orionin alkuperäläkkeistä sekä geneerisistä lääkkeistä.

Keskeisiä vastuualueitasi ja tehtäviäsi ovat:

  • markkinointi-, kampanja- ja lanseeraussuunnitelmien laatiminen ja päivittäminen
  • myynnin ennustaminen sekä kulusuunnittelu ja -seuranta oman tuotevastuualueen osalta 
  • tiivis yhteistyö mainostoimiston kanssa suunniteltaessa ja valmistettaessa oman tuoteportfolion tuotteiden markkinointimateriaaleja
  • yhteistyön ylläpitäminen sekä kehittäminen oman terapia-alueen avainasiakkaiden ja mielipidevaikuttajien kanssa sekä potilas- ja lääkäriyhdistysten kanssa
  • osallistuminen oman alasi kotimaisiin tapahtumiin ja asiakaskoulutustilaisuuksiin 
  • lääke-esittelijöiden koulutuksesta ja opastuksesta vastaaminen yhdessä myyntipäällikön kanssa
  • tiivis yhteisyö Orionin eri organisaatioiden, kuten myyntilupayksikön, toimitusketjun, laadunvarmistuksen, tutkimuksen ja tuotekehityksen, tuotehankinnan, lääketieteellisen ja lääketurvayksikön sekä tukkuliikkeen kanssa
  • päämies suhteista huolehtiminen  
  • tuotteistosi asiantuntijana ja taustatukena toimiminen organisaatiossa

Yksikön kuvaus

Orion on suomalainen lääkeyhtiö – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen

Orion on markkinajohtaja lääkkeiden myynnissä Suomessa. Suomen myynti- ja markkinointiorganisaatio edistää Orionin ihmislääkkeiden myyntiä pääkohderyhminään apteekit, lääkärit, hoitajat ja kuluttajat/potilaat.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää Orionin Suomen kaupallisten toimintojen tuotteistoa ja asiakkuuksia. 

Orionilla arvostamme toisiamme, tavoittelemme parasta ja rakennamme yhdessä huomista – tervetuloa rakentamaan hyvinvointia kanssamme!

Edellytykset

Asiakaslähtöisyys ohjaa toimintaasi, seuraat ympäristöäsi ja kuuntelet asiakasta. Koulutuksesi on mielellään yliopistotason esim. kaupallinen, farmaseuttinen tai luonnontieteellinen. Sinulla on vankka kokemus neurologisten lääkkeiden markkinoinnista ja ymmärrät neurologian, geriatrian sekä kehitysvammalääkäreistä koostuvan asiakasryhmän tarpeet.

Olet työssäsi tarkka ja toiminnassasi dynaaminen ja aikaansaava. Englannin kielen käyttö on sinulle luonnollista. Viihdyt asiakastyössä ja tartut uusiin tilanteisiin rohkeasti ja tavoitteellisesti.

Tehtävä edellyttää satunnaista matkustusta eri asiakas- ja koulutustilaisuuksiin.  

Lisätietoja

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan 22.3.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Peter Lindström, puh. 050 966 4622, 14.3. klo 9.00-9.30 ja 17.3. klo 10.00-10.45. 

#LI-ORION

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Meitä orionilaisia on 3300 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.