Ajankohtaista

Vies­tin­tä­vas­taa­va iCAN syöpä­tut­ki­muk­seen – Helsingin yliopisto

31.1.2021

https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/viestintavastaava-ican-syopatutkimukseen

iCAN digitaalisen yksilöllistetyn syöpälääketieteen osaamiskeskus on yksi Suomen kymmenestä tutkimuksen lippulaivasta. iCANissä yhdistetään uudella tavalla täsmälääketieteen työkaluja ja digitaalista terveystietoa tavoitteena tieteelliset läpimurrot ja parantunut syövän diagnostiikka ja hoito. Osaamiskeskus muodostuu Helsingin yliopiston, HUSin ja elinkeinoelämän yhteistyönä. Uutta tutkimustietoa hyödynnetään innovaatioina vahvistaen sekä elinkeinotoimintaa että potilaiden elämänlaatua.

Haemme VIESTINTÄVASTAAVAA iCAN syöpätutkimuksen lippulaivaan Meilahden kampukselle.

Työssäsi viestintävastaavana

Vastaat globaalisti merkittävän tutkimushankkeen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Tavoitteenasi on edistää hankkeen ja tutkimuksen näkyvyyttä sekä yhteiskunnallista vaikuttavuutta monikanavaisen viestinnän keinoin. Olet myös mukana iCANin toiminnan suunnittelussa ja iCAN brändin kehittämisessä osana hankkeen johtotiimiä.

Vastuullasi on iCANin digitaalisten ja sosiaalisen medioiden alustojen sisällöntuotanto, ylläpito sekä näkyvyyden kokonaisvaltainen kehittäminen. Ideoit ja tuotat proaktiivisesti sisältöjä eri kohderyhmille.

Vastaat hankkeen sisäisen viestinnän koordinoinnista Helsingin yliopistossa sekä viestintäyhteistyöstä iCAN -partnerien (HUS, yritykset, kansainväliset partnerit) kanssa. Lisäksi vastaat viestinnästä sidosryhmille ja koordinoit iCANin sidosryhmien ja kumppaniorganisaatioiden kanssa tapahtuvaa viestintäyhteistyötä.

Sinusta

Sinulla on kokemusta tiedeviestinnästä, tutkimuksesta, ja tutkimushankkeen toiminnan suunnittelusta. Inspiroidut mahdollisuudesta tehdä vaikuttavaa viestintää terveysalan huippututkimuksen parissa. Sinulla on strateginen ote viestinnän suunnitteluun ja tartut rohkeasti viestinnän työtehtäviin. Olet taitava sisällöntuottaja ja sinulla on kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä ja digitaalisista työvälineistä. Osaat hyödyntää analytiikkaa viestinnän mittaamisessa ja kehittämisessä.

Aiempi työkokemus mediaviestinnästä ja median toimintatapojen tuntemus ovat sinulle eduksi tehtävässä. Tehtävässä on erityistä hyötyä myös syöpätutkimuksen, potilasjärjestötoiminnan tai yritysyhteistyön tuntemuksesta. Tutkijatausta on etu.

Kohderyhmämme on kansainvälinen ja ensisijainen työkielemme siten englanti, mutta viestintää toteutetaan myös kotimaisesti.

Olet vahva toimija tiimissä ja sinulla on hyvät projektityötaidot.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme kiinnostavan työn viestinnän ja huippututkimuksen parissa Meilahden dynaamisella kampuksella. Kuulut Meilahden kampuksen Helsingin yliopiston viestintätiimiin ja sinulla on Helsingin yliopiston viestinnän tuki työssäsi. Tehtäväsi yhdessä Suomen tutkimuksen lippulaivoista tarjoaa haasteita ja näkyvyyttä kansallisesti ja kansainvälisesti, iCAN-hankkeen osaavan ja innovatiivisen tiimin jäsenenä.

Tehtävä on kahden vuoden määräaikaisuus perustuen lippulaivaohjelman ensimmäiseen kauteen, joka päättyy 2022 loputtua. Lippulaivan toinen kausi on 2023-2027. Tehtävää tarjotaan ensisijaisesti kokopäiväisenä, mutta osa-aikaisuuskin voi tulla kysymykseen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 12.2.2021.

Lisätietoja iCAN projektipäällikkö Leena Karhinen, puh.050-3175484 arkisin klo 9-12 tai sähköpostitse ican@helsinki.fi tai HY Meilahden kampuksen viestintäpäällikkö Liina Nelimarkka, puh. 050 5560 768 pe 29.1. klo 11:30-12:30, ma 2.1. klo 12-13, ma 8.1. klo 12-13.

Haku päät­tyy

12.02.2021 23:59 EET