Ajankohtaista

Yliopistonlehtori, molekyyli- ja solubiologia

9.8.2021

https://tuni.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=1101

ampereen yliopiston Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunnassa on avoinna molekyyli- ja solubiologian yliopistonlehtorin määräaikainen tehtävä.

Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunta tekee korkeatasoista tieteellistä tutkimusta ja merkittävää opetusta bioteknologian, biolääketieteen tekniikan ja lääketieteen alueella. Näillä alueilla tiedekunta vastaa luonnontieteen ja tekniikan kandidaattien, filosofian maisterien, diplomi-insinöörien ja lääketieteen lisensiaattien perustutkintokoulutuksesta sekä näiden alojen tohtorikoulutuksesta. Henkilöstöä tiedekunnalla on yli 600, joista professoreja noin 70.

Haemme nyt vahvistusta luonnontieteen alan opetukseen erityisesti molekyylibiologian ja/tai solubiologian alueilla. Tehtävä edellyttää vahvaa näkemystä solu- ja molekyylitason ilmiöihin sekä kiinnostusta bioinformatiikan hyödyntämiseen opetuksessa ja tutkimuksessa.

Tehtävänkuvaus

Yliopistonlehtorin tehtävänä on 

  • antaa ja edistää alansa korkeatasoista tutkimukseen perustuvaa opetusta
  • osallistua aktiivisesti tutkinto-ohjelman opetuksen kehittämiseen ja opetussuunnitelmatyöhön
  • ohjata opinnäytetöitä
  • harjoittaa ja ohjata tieteellistä tutkimustyötä
  • seurata tieteen kehitystä alalla
  • osallistua yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen ja alan kansainväliseen yhteistoimintaan.

Edellytykset

Yliopistonlehtorin tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa tohtorintutkintoa, aktiivista tutkimustoimintaa sekä kykyä antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjata opinnäytetöitä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää englannin ja suomen kielen taitoa.  

Hakijoiden ansioita arvioitaessa otamme huomioon käytännöllisen perehtyneisyyden tehtäväalaan, opetuskokemuksen ja pedagogiset opinnot, taidon tuottaa opetusmateriaalia sekä muut opetustehtävissä saavutetut ansiot sekä tieteellisen työn tulokset.

Tarjoamme

Yliopistonlehtorin tehtävä on kahden vuoden määräaikaisuus ja työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Yliopistonlehtorin tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 6-7.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, hyvä työterveyshuolto sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työnantajasivuiltamme.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy su 22.8.2021 klo 23:59.

Liitä hakemukseesi seuraavat dokumentit pdf-muodossa:

Lisätietoja tehtävästä antaa professori Vesa Hytönen, p. 040 190 1517, vesa.hytonen@tuni.fi.