Ajankohtaista

20 uutta terveysteknologian asiantuntijaa – Saranen Consulting

26.1.2018

20 uutta terveysteknologian asiantuntijaa – Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2018

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Sinustako terveysteknologian asiantuntija?

Etsimme motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian kehittämisen parissa. Ohjelman avulla voit ottaa uuden suunnan työurallesi mielenkiintoisella toimialalla tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä – avoinna olevia tehtäviä on useita ja eritasoisia. HealthTechPro RekryKoulutus soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi terveysteknologia-alaa kohtaan.

Löytyykö sinulta taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi seuraavista:

 • bioinformatiikasta ja luonnontieteistä
 • hoitotyöstä
 • tuotekehityksestä, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
 • projektitehtävistä
 • ICT-alasta ja esim. ohjelmistokehityksestä
 • myynnistä ja markkinoinnista
 • ostoista- ja hankinnoista
 • laitehuollosta
 • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
 • sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta tai
 • terveysteknologiaan liittyvistä tehtävistä.

HealthTechPro Rekrykoulutus on suunniteltu sinulle, joka olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

Rekrytoivat yritykset

Uusia osaajia hakevat useat eturivin terveysteknologia-alan yritykset, joiden tavoitteena on rekrytoida sinut työsuhteeseen ohjelman päätteeksi. Mukana rekrytoimassa ovat mm. Buddy Healthcare, Finnish Net Solutions, Heltti, Innokas Medical, Nightingale Health ja Agfa HealthCare. Tutustu rekrytoiviin yrityksiin ja työtehtäviin osoitteessa www.saranen.fi/healthtechpro.

Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivin työnantajayritys ja työtehtävä rekrytoivien yritysten joukosta. Kun uusi tuleva työnantajasi on löytynyt, solmimme yrityksen ja sinun kanssasi ensin koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Tavoitteena on työsopimus ohjelman päätyttyä.

Toimiva konsepti

HealthTechPro RekryKoulutuksessa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ammatillista kehittymistäsi tukeva asiantuntijakoulutus. 6 kuukautta (12.3.-7.9.2018) kestävän ohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä ja projekteissa. Lisäksi saat reilun 20 päivän terveysteknologian asiantuntijakoulutuksen, joka mahdollistaa kehittymisesi alalle. Pääkouluttajana toimivat Healthtech Finlandin asiantuntijat.

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden, rekrytoivien yritysten ja Healthtech Finlandin kanssa.

Hae heti!

Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana. Mitä aiemmin tiedämme sinusta, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää juuri sinulle sopiva yhteistyöyritys. Haku päättyy 25.1.2018.

 1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 676644).
 2. Pyydämme myös täyttämään oman osaamisprofiilisi / CV:si Saranen Consultingille.

Osaamisprofiilin perusteella suoritamme esivalinnan ja se toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan, joten täytäthän sen huolella. Pidän sinut tietoisina hakuprosessin etenemisestä.

Lisätietoja osoitteesta www.saranen.fi/healthtechpro ja ohjelman yhteyshenkilöiltä Saranen Consultingilla:

 • Janette Uusitalo, p. 050 305 3520
 • Tiina Mäkinen, p. 040 762 9644

Tule kuulemaan lisää hakijainfoon ti 23.1.2018 klo 13. Info pidetään Saranen Consultingin tiloissa (Tekniikantie 12, Espoo, Innopoli 1 A, 3.krs).

Avainsanat: tuotepäällikkö, projektipäällikkö, tutkimus, insinööri, huoltoteknikko, koordinaattori, asiakkuuspäällikkö, data-analyytikko