Ajankohtaista

Biologi – Suomen Punainen Risti, Veripalvelu, Helsinki

27.10.2020

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/biologi-stse-12547254?utm_source=loimu&utm_medium=email

Liity auttamisen ketjuun! Haemme tohtoritasoista biologia Tutkimus ja tuotekehitys-osastolle biopankkitoimintaan FinnGen-yhteisprojektiin. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2023 asti.

Veripalvelussa toimii kaksi biopankkia: Hematologinen biopankki ja Veripalvelun Biopankki, joka rekrytoi verenluovuttajia. Biopankit ovat tutkimustoimintaa tukevia alustoja, joissa biopankkiin liittyjä antaa laajan suostumuksen näytteidensä ja tietojensa käyttöön biolääketieteellisessä tutkimuksessa. Biopankit toimivat osana Veripalvelun tutkimus- ja tuotekehitysosastoa ja ovat viranomaisvalvonnan alaisia. Veripalvelun biopankki toimii FinnGen-projektissa (www.finngen.fi) ja toimittaa sinne yli 50 000 verenluovuttajan näytteet. Osana FinnGen-projektia pystytetään uusintanäytteiden keruu valikoiduista verenluovuttajista geneettisiä jatkotutkimuksia varten.

Tehtävä:
Haemme nyt tohtoritason biologia (geneetikko tai vastaava) ottamaan käytännön vetovastuuta jatkotutkimusnäyte-projektin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työ tehdään läheisessä yhteistyössä FinnGen-projektin kanssa.

Projektitutkijana keskeinen tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa yhteistyössä verenluovutustoiminnan, TK-osaston ja FinnGen-projektin kanssa tarvittava näyteprosessi verenluovuttajien uusintanäytteiden keruulle. Tehtävä voi sisältää myös muuta biopankkiin tai FinnGen-hankkeeseen liittyvää työtä.

Odotamme:
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta projektityöstä, tieteellisestä työskentelystä ja ymmärrystä biopankkitoiminnasta. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Tehtävä vaatii sekä suomen että englannin kielen riittävää osaamista ja halua osallistua myös laboratoriotyöhön. Olet osa Veripalvelun biopankki-tiimiä ja raportoit tutkimusjohtajalle. Työskentelypaikkana on ensi sijassa Veripalvelun Kivihaan toimipiste Helsingissä, mahdollisesti myös Veripalvelun tutkimusosasto Biomedicum 1:ssä Meilahdessa.

Tarjoamme:
Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, mahdollisuuden kehittää itseäsi työssäsi sekä mukavan tiimin tueksesi. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Lue lisää meistä työpaikkana osoitteesta www.veripalvelu.fi/meille-toihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Jukka Partanen puh: 050-3707383 tai sähköpostitse jukka.partanen@veripalvelu.fi.

WWW-osoite http://www.veripalvelu.fi
Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Jukka Partanen puh: 050-3707383 tai sähköpostitse jukka.partanen@veripalvelu.fi.
Työpaikan osoite Kivihaantie 7, 00310 HELSINKI
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, 31.8.2023 saakka
Haku päättyy 09.11.2020 klo 23:59
Jätä hakemus Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 9.11.2020 sähköisen hakulomakkeemme kautta. Paikka voidaan täyttää ja aloitus sopia välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty 27.10.2020
Ilmoitusnumero 10500535 Hae työpaikkaa