Ajankohtaista

Client Manager – Charles River Laboratories, Kuopio, FI

7.3.2019

https://www.linkedin.com/jobs/view/1093235803/?eBP=CwEAAAFpVtCELOUVVjp9tlAikWCSDArzi2yHljnmI6E7kt61c52oxHOipV09MIgykcgAQBd0vZbI1AnVMLf08dUuvmn1VDywaMJZQHST-tZzqmLscM6KpYgjTVFwqjwzDaPFKFNfkdDypLo1FTeZPmDJ2lYIqW-LfNELhptPLCOSNQ1-fTMKdpaFLfShpIbX_t75oC3YuNzH7DmadvVSs2Jpx5cYENRapTTF5BgpgDN0XgeJuN2mum2po0r47rOdNyD-_TczF273JwGfNfUTZsInr0clladnYvw7yw8FedOq6kaet79ZE-KYrWIcym6viMroZtCLZCZgXnmiDWk-r2Ra&recommendedFlavor=IN_NETWORK&refId=4fdcee12-5e63-40c9-8c7c-7a5534edf84c&trk=d_flagship3_job_home

Charles Riverin työntekijät ovat työskennelleet jo 70 vuoden ajan auttaakseen uusien lääkehoitojen löytämisessä, kehittämisessä ja turvallisessa valmistuksessa. Kun olet liittynyt perheeseemme, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin eri puolilla maailmaa. Olipa taustasi biolääketieteessä, rahoituksessa, tietotekniikassa, myynnissä tai muualla, taidoilla on tärkeä rooli suorittamassamme työssä. Vastineeksi auttamme sinua rakentamaan uran, josta voit olla ylpeä.

Client Manager tieteellisellä osaamisella

Etsimme Client Manageria, jolla on kokemusta in vivo neurotieteestä, asiakashallinnasta ja myynnistä liittymään Charles River Discovery Research Servicen tiimiin Kuopiossa. Tehtävä on kokoaikainen sekä vakituinen, ja tarjoamme dynaamisen ja kiinnostavan työympäristön lääkekehityksen parissa. Palkkausmuoto on kuukausipalkka yhdistettynä suoritukseen perustuvaan tuloskortti-bonukseen.

Tehtävässä olet vastuussa asiakaskontaktoinnista, asiakkaiden hallinnasta ja Charles Riverin tuotteiden ja palveluiden myynnistä keskittyen erityisesti varhaisen vaiheen keskushermostosairauksien in vivo ja in vitro -palveluihin. Tehtävä vaatii asiantuntemusta in vivo farmakologiasta keskushermosto-alueella, joka mahdollistaa keskustelun asiakkaiden kanssa ja eri keskushermostosairauksien eläinmalli-kokeiden myynnin. Client Manager vastaa päivittäisestä yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa, Charles Riverin tuotteiden/palveluiden ehdottamisesta, toteuttamisesta ja toimituksesta asiakkaille sekä tarjousten tekemisestä ja niihin liittyvien asiakirjojen luomisesta ja toimittamisesta asiakkaille. Tähän tehtävään kuuluvat myös uusien asiakassuhteiden luominen, olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen sekä hankittujen asiakkuuksien hoitaminen. Client Manager osallistuu markkinointiryhmän toimintaan, asiakasprojektien seurantaan, myyntiennusteiden tekemiseen ja asiakastyytyväisyyden seurantaan.

Vaatimukset

  • Koulutus: tehtävään soveltuva biologisten tieteiden maisteri tai tohtori
  • Työkokemus: vähintään kahden vuoden kokemus myyntityöstä (mielellään laboratorioalalta) ja työskentely in vivo laboratorioympäristössä. Kokemus asiakasprojektien hallinnasta ja myynnistä katsotaan eduksi. Kokemus projektien kustannuslaskennasta katsotaan eduksi.
  • Taidot: Vahva ongelmanratkaisukyky, erinomaiset neuvottelutaidot. Erinomaiset tietokonetaidot, erityisesti Microsoft Office ohjemistot. Erittäin hyvät kommunikointitaidot englannin kielellä, sekä suulliset että kirjalliset, muut kielet lasketaan eduksi. Yhtiön virallinen kieli on Englanti.
  • Muut: Oltava mahdollisuus matkkustaa ja työskennellä normaalien toimistoaikojen ulkopuolella. CRO-palvelutoiminnan ymmärtäminen, kyky seurata yksityiskohtia ja sinnikkyyttä viedä päätöstä tarvitsevat asiat loppuun, kyky hoitaa montaa asiaa samanaikaisesti

Tietoa Discovery-liiketoimintayksiköstä

Charles River Discovery on todistetusti ollut mukana kehittämässä uusia onnistuneita hoitomuotoja. Kuluneiden 17 vuoden aikana asiakkaamme ovat saaneet yli 320 patenttia ja 74 prekliinistä lääkekandidaattia. Meillä on yli 650 tutkijaa, jotka hyödyntävät uusinta teknologiaa ja uusimpia ohjelmistoja. Näin kattava, yhtenäinen tuotevalikoimamme tarjoaa kemian, biologian ja farmakologian palveluita, jotka tukevat asiakkaitamme ensimmäisestä löydöksestä uuteen tutkimuslääkkeeseen asti. Asiakaslähtöisen, yhteistyöhön perustuvan lähestymistapamme avulla luomme todellisen kumppanuuden, jossa ennakoidaan haasteet, selvitään esteistä ja kuljetaan yhdessä koko matka tuotaessa uusia lääkkeitä markkinoille.

Tietoa Charles Riveristä

Charles River on varhaisen vaiheen sopimustutkimusyritys (CRO). Toimintamme perustana on koe-eläintiede ja -lääketiede. Sille pohjalle olemme rakentaneet monipuolisen tuotevalikoiman Discovery- ja lääketurvallisuusarviointipalveluita, niin hyvän laboratoriokäytännön (GLP) mukaisia kuin sen ulkopuolisia (non-GLP), tukeaksemme asiakkaita alkaen kohteen tunnistamisesta aina prekliiniseen lääkekehitykseen asti. Charles River tarjoaa myös valikoiman tuotteita ja palveluita, joiden avulla tuemme asiakkaidemme kliinisiä laboratoriotestaustarpeita ja tuotantotoimintaa. Tätä laajaa tuote- ja palveluvalikoimaa hyödyntämällä asiakkaamme voivat luoda joustavamman lääkekehitysmallin, mikä vähentää heidän kustannuksiaan sekä parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta ja siten nopeuttaa tuotteen pääsyä markkinoille.

Meillä on yli 13 000 työntekijää 70 laitoksessa 18 maassa ympäri maailmaa. Näin pystymme strategisesti koordinoimaan resursseja maailmanlaajuisesti ja soveltamaan monialaisia näkökulmia ratkaistessamme asiakkaidemme ainutlaatuisia haasteita. Asiakaskuntaamme kuuluu globaaleja lääkeyhtiöitä, biotekniikan yrityksiä, valtion virastoja ja sairaaloita sekä korkeakouluja ympäri maailmaa. Vuonna 2016 liikevaihtomme kasvoi 23,3 % eli 1,68 miljardiin dollariin vuoden 2015 1,36 miljardista dollarista.

Me Charles Riverillä suhtaudumme intohimoisesti rooliimme ihmisten elämänlaadun parantamisessa. Missiomme, tapamme tehdä tiedettä erinomaisesti ja vahva tarkoituksen tunne opastavat meitä kaikessa, mitä teemme. Aloitamme jokaisen päivän tietäen, että työmme auttaa parantamaan monien ihmisten terveyttä ja hyvinvointia ympäri maailmaa. Vuonna 2016 olemme olleet mukana kehittämässä noin 70:tä prosenttia FDA:n hyväksymistä lääkkeistä.

Lisätietoa saat osoitteesta www.criver.com.