Ajankohtaista

Development Pharmacist – Orion Oyj, Turku

16.4.2023

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/orion-development-pharmacist-sdsuu-16628370

Tehtävän kuvaus

Haemme farmaseuttista asiantuntijaa Development Pharmacist -tehtävään tuotantorajapintaan noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen tehtävään, ensisijaisesti Turkuun.

Toimit farmaseuttisena asiantuntijana, jonka erityisosaamisalueena on tabletti- ja kapselivalmisteet. Vastuullasi on mm. uusien tuotteiden valmistusprosessien kehittämistä tuotantoympäristöön, tuotteiden teknologian siirtoja, valmistusprosessien jatkokehittämistä sekä muita tuotehuoltotehtäviä tuotannon rajapinnassa. Toimit farmaseuttisena asiantuntijana muun muassa seuraavissa:

  • Nimetyissä tuote- tai toiminnan kehittämiseen liittyvissä projekteissa, mitkä voivat liittyä mm. uusien tuotteiden loppuvaiheen kehittämiseen tuotantoympäristöön, valmistusprosessien teknologian siirtoihin tai muuhun valmistusprosessien kehittämiseen
  • Tuotteiden valmistus- ja pakkaamisprosessien kehittäminen ja muutosten suunnittelu ja toteutus, koe-erien organisointi ja seuranta, tutkimustulosten evaluointi ja dokumentointi
  • Tuotteiden prosessivalidointi, sisältäen suunnittelun, erien seurannan, tulosten arvioinnin ja raportoinnin

Teet tiivistä päivittäistä yhteistyötä tuotannon, laadunvalvonnan, laadunvarmistuksen, tekniikan, R&D:n ja oman yksikkösi asiantuntijoiden sekä ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa.

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen 5/2024 asti. Ensisijaisesti toivomme, että hakija työskentelisi Turun toimipisteellä, mutta työtä on mahdollista tehdä myös Espoon toimipisteeltä.

Yksikön kuvaus

Commercial Product Development & Lifecycle Management (CPD&LCM) organisaation vastuulla on huolehtia Orionin portfolioon sisältyvien tuotteiden tuotehuollosta, kilpailukyvystä ja jatkokehityksestä. Vastaamme myös lääkevalmisteiden teknologian siirrosta ja Orionin alkuperätuotteiden teollistamisesta sekä toimitusketjun projektiportfolioiden hallinnasta.

Avoimena oleva tehtävä on tablettiryhmässä, jossa työskentelee yhteensä noin 40 henkilöä Espoossa, Turussa ja Kuopiossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään huipputiimiin moniammatillisessa ja kansainvälisessä ympäristössä eri sidosorganisaatioiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisen tuotteiston ja innostavien projektien myötä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi, jossa on hyvä yhteishenki ja avuliaat työkaverit. Sinulla on tukenasi senioritason osaajat ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Meille Orionilaisille on tärkeää vaalia keskinäistä arvostusta ja kunnioitusta toistemme työtä ja näkemyksiä kohtaan. Muiden kuuntelu ja erilaisten näkökulmien huomioiminen ovat meillä arvokkaita ominaisuuksia saavuttaa tuloksia yhdessä. Työtä teemme tinkimättömällä asenteella, jotta Orion menestyy myös tulevaisuudessa. Lue lisää Orionin arvoista tästä.

Edellytykset

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. proviisori, DI tai biolääketieteen maisteri). Osaaminen tablettien valmistusprosesseista katsotaan eduksi. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aito kiinnostus ja halu työskennellä tiiviisti tablettituotannon rajapinnassa farmaseuttisena asiantuntijana ja halu oppia lisää kaupallisen mittakaavan valmistuksesta. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus siihen.

Henkilönä olet aikaansaava, ratkaisukeskeinen, innovatiivinen ja suhtaudut positiivisella asenteella haastaviinkin tehtäviin. Työskentelet luontevasti sekä itsenäisesti että ryhmässä ja sinulla on hyvät verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet teoreettiseen ja analyyttiseen ajatteluun, mutta olet myös käytännön tekijä, joka toimii reippaasti ja ammattimaisesti saaden asiat tapahtumaan. Olet valmis haastamaan itsesi monipuolisissa tehtävissä ja haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi. Hallitset tehtäväkenttäsi silloinkin, kun sinulla on useita työtehtäviä samanaikaisesti. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian ”Hae työpaikkaa”-painikkeen kautta, mutta viimeistään 3.5.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa 18.4.2023 klo 10-11 ja 27.4. klo 13-14 Iiris Mainio, Team Leader, puh. 050 966 5713

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua. Meitä orionilaisia on 3300 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.