Ajankohtaista

Facebook-kysely liittyen seuraavaan Suomen Solubiologit ry:n seminaariin

1.3.2018

Olemme luoneet Facebook-sivuillemme kyselyn, jonka avulla selvitämme jäsentemme/yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneiden/muuten vaan sivustostamme tykänneiden mielipiteitä syksyn seminaarin teemasta.

Viimeisin järjestämämme seminaari oli työelämäaiheinen, joten seuraavaksi olisi vuorossa jollain muulla teemalla järjestettävä tapahtuma. Jäseneltämme saaneen vinkin mukaisesti järjestimme vuonna 2016 tieteen popularisointi -aiheisen seminaarin, joka osoittautui menestykseksi. Hallituslaiset ovat jo ideoineet mahdollisia teemoja syksyn seminaarille, mutta haluaisimme kuitenkin kysyä JUURI SINULTA, että millaisista asioista sinä haluaisit kuulla. Vastaa kyselyymme ja kerro sinua kiinnostava teema, niin me järjestämme sen mukaisen seminaarin! Mikäli haluat ehdottaa jotain muuta teemaa tai esittää muita toiveita seminaarin suhteen niin se onnistuu kommentoimalla julkaisua tai ottamalla muulla tavalla yhteyttä. Otamme ideoita vastaan mielellämme!

P.S. ”Rohkeat” solubiologit -teemalla tarkoitamme seminaaria, jossa olisi puhujina solu- ja molekyylibiologian alan ihmisiä jotka toimivat ehkä vähän vähemmän perinteisissä työtehtävissä tai joiden toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi innovatiivisuus erityisen oleellisesti. Vaihtoehdon tekstikenttä on hyvin lyhyt, joten siksi tällainen nimitys.

Klikkaa tästä päästäksesi Suomen Solubiologit ry:n facebook-sivulle!