Ajankohtaista

GSK hakee lääketieteelliselle osastolle Medical Science Liaisonia (MSL) hengitystiesairauksien terapia-alueelle

5.5.2017
GSK on tiedelähtöinen, globaali terveydenhuoltoalan yritys. Tutkimme, kehitämme, valmistamme, myymme ja markkinoimme innovatiivisia lääkkeitä, rokotteita ja itsehoitovalmisteita, joiden avulla autamme ihmisiä elämään terveempinä pidempään. Maailmanlaajuisesti meitä on noin 100 000 ja toimimme 115 maassa. Suomessa GSK:laisia on noin 150 ja toimistomme sijaitsee Espoon Isossa Omenassa.

Haemme lääketieteelliselle osastollemme
Medical Science Liaisonia (MSL) hengitystiesairauksien terapia-alueelle
https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/medical-science-liaison-msl-hengitystiesairauksien-terapia-alueelle/1019777

MSL:n työssä yhdistyvät tieteellinen asiantuntijatehtävä ja asiakastyö. Tehtävässä toimit linkkinä tutkivan lääkeyrityksen ja suomalaisten keuhkosairauksien asiantuntijoiden välillä. Pääset seuraamaan läheltä terapia-alueen tieteellistä kehitystä ja keskustelemaan kliinisten asiantuntijoiden kanssa siitä, miten alan viimeisimmät tieteelliset tutkimustulokset vaikuttavat keuhkopotilaiden hoitoon. Pidät tieteellisiä esityksiä GSK:n tutkimuksista, lääkkeistä ja terapia-alueen viimeisimmistä kehitysaskelista. Keskustelujesi kautta tuot kliinikoiden näkemyksiä myös oman toimintamme tueksi ja kehittämiseksi.

MSL on vastuussa lääketieteellisen strategian toteuttamisesta omalla maantieteellisellä alueellaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä alueellasi toimivien lääke-edustajien kanssa ja vastaat osaltasi heidän kouluttamisestaan.
Olet laillistettu lääkäri, farmasiasta/luonnontieteistä väitellyt tohtori tai sinulla on muu tieteelliseen asiantuntijatehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Aiempi kokemus työskentelystä lääketeollisuudessa ja erityisesti aiempi kokemus yhteistyöstä lääkäreiden ja muiden keskeisten asiakkaidemme kanssa katsotaan eduksi. Perehtyneisyys ja/tai kliininen kokemus hengitystiesairauksien terapia-alueelta ovat myös eduksi tehtävässä.

Olet aidosti kiinnostunut astmaa ja keuhkoahtaumatautia sairastavien potilaiden hoidosta. Mielesi on utelias ja haluat oppia uutta. Omaksut tehokkaasti uutta tietoa, hahmotat nopeasti olennaisen ja pystyt esittämään sen ymmärrettävästi muillekin. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että pystyt vakuuttavaan tieteelliseen keskusteluun ja olet vaikuttava esiintyjä. Sinulla on asiakassuhteiden luomisen edellyttämiä erinomaisia verkostoitumistaitoja, sosiaalista älykkyyttä.

Asiakastyö muodostaa suurimman osan työnkuvastasi ja edellyttää sinulta valmiutta matkustaa ja ajaa työmatkoja autolla. Myös iltatilaisuudet ja yön yli kestävät työmatkat Suomessa ja ulkomailla kuuluvat toisinaan työn luonteeseen. MSL toimii maantieteellisesti rajatulla alueella, joten työskentely kotoa käsin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella saattaa tulla kyseeseen. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää 11.5.2017 mennessä osoitteessa www.gsk.fi / Avoimet työpaikat (job req 156709). Lisätietoja antaa tieteellinen asiantuntija Henri Autio, p. 050 4200 499, parhaiten tavoitettavissa 3.5. klo 9-11.