Ajankohtaista

Kehittämispäällikkö (bioinformaatikko) – HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, Helsinki

31.10.2020

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/kehittamispaallikko-bioinformaatikko-shsus-12558466?utm_source=loimu&utm_medium=email

Hae meille, jos haluat työskennellä näköalapaikalla.

HUS Tietohallinto toimittaa tietojärjestelmä-, tietotekniikka- ja viestintätekniikkapalveluita sekä tietotekniikan laitevuokrausta pääsääntöisesti HUS kuntayhtymälle, kuntayhtymän yhteistyökumppaneille sekä tytär- ja osakkuusyhteisöille. HUS Tietohallinnon liikevaihto on 217,4 milj. euroa ja sen palveluksessa on 400 IT-alan huippuammattilaista.
HUS Tietohallinto on aktiivinen toimija, joka kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovaatioita terveydenhuollon toimialalla.

Haemme HUS Tietohallinnon Sähköisten asiointipalveluiden Arkkitehtuuri- ja ohjelmistokehityspalvelu -yksikköön määräaikaista kehittämispäällikköä bioinformaatikon tehtäviin ajalle 2.11.2020 – 31.12.2021.

Bioinformaatikko tulee työskentelemään CleverHealth Network -ekosysteemiin kuuluvassa eCare for Me -akuutti leukemiaprojektissa. Bioinformaatikon tehtäviin kuuluu kliinisten tietojen ja laitedatan analysoiminen, mallintaminen ja tulosten esittäminen suullisesti ja kirjallisesti. Lisäksi bioinformaatikko tulee toimimaan tiivisti HUS Syöpäkeskuksen hematologian klinikan lääketutkimusyksikön tietohallinta– ja tietojohtamistehtävissä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
• Osaamista tehdä oma-aloitteisesti analyyseja ja visualisointeja datasta
• R-ohjelmointikielen hyvää osaamista
• Kokemusta suurten datatiedostojen ja pilvipalvelujen käytöstä
• Kokemusta ja osaamista kliinisistä lääketutkimuksista ja niiden hallinnoinnista.

Lisäksi arvostamme:
• Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja soveltuvaa kokemusta
• Oma-aloitteista, aktiivista ja käytännönläheistä toimintatapaa.
• Kokemusta lääketieteellisestä tutkimuksesta, ml. kliiniset lääketutkimukset
• Kykyä työskennellä itsenäisesti ja ottaa vastuuta.
• Kykyä innovoida
• Pitkäjänteisyyttä
• Innovatiivista suhtautumista muutoksiin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden sekä asiantuntevan ja mukavan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä laadukkaita terveydenhuollon palveluja maan johtavalla erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajalla. Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys.

Lähetä sähköinen hakemus liitteineen mahdollisimman pian.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti kun sopiva hakija löydetään. Sovellamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.