Ajankohtaista

Laborantti/Bioanalyytikko – Charles River Laboratories, Kuopio

28.5.2020

https://www.linkedin.com/jobs/view/1870084269/?eBP=CwEAAAFyWgIGYJ9FEYOMWurTBJK01EucchBlIfu3Vn_m_bO_slkTuMOtJBNwhAY4Fjh5ByyjoacGtyo4cm4P-JZKlRFZZJuakaLHXFmONP45S8xYHBH2dPEPyojzU1S-yJZLM8UVMCF9nTZGHqvKznxGOzg6iu2voA5PPpSTiBuLnmUGQzx5B4cP_EWMg1mTAIkuDEZZMaeEZX8soEc-qbdu_yHsozFT7XHGugwiFcDruV__D-Ytzk3n_RDWDPUdgQs6hztnYMHMKT-ZMblYBd8P7u60OmYgr26s0qmmyt7v8X-nvIu1K2TfIChh4F6OL560Je-CDmQON50cBezGyss8MMUCkLEX5Ynhp0xRBC5QKsMgYfjQI96JR-AdBhfj-jS2h2trm6qrHjPLVd9s&recommendedFlavor=IN_NETWORK&refId=815bd75d-8be9-4f58-ba70-a8f227fed2b5&trk=d_flagship3_search_srp_jobs

Charles Riverin työntekijät ovat työskennelleet jo 70 vuoden ajan auttaakseen uusien lääkehoitojen löytämisessä, kehittämisessä ja turvallisessa valmistuksessa. Kun olet liittynyt perheeseemme, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin eri puolilla maailmaa. Olipa taustasi biolääketieteessä, rahoituksessa, tietotekniikassa, myynnissä tai muualla, taidoilla on tärkeä rooli suorittamassamme työssä. Vastineeksi auttamme sinua rakentamaan uran, josta voit olla ylpeä.

Laborantti / Bioanalyytikko

Etsimme joukkoomme kahta LABORANTTIA/BIOANALYYTIKKOA In Vivo-tiimiimme perhevapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen toimipisteeseemme Kuopioon.

Keskeisimmät Toimet Ja Vastuut

 • suorittaa kohtalaisen monimutkaisia tutkimustekniikoita koe-eläimillä keskushermostotautimaleissa, kuten lääkintöjä, käyttäytymistestejä, kudosnäytteiden keräystä ja käsittelyä sekä kirurgisia toimenpiteitä
 • osallistuu datan keräämiseen, dokumentointiin ja syöttöön kokeen tarpeen mukaisesti
 • varmistaa, että kokeessa tarvittavat reagenssit ja materiaalit ovat valmiina ajoissa kokeen suoritukseen
 • valmistaa koekansioita ja –lomakkeita
 • yksikön muut tukitoiminnot ja muissa tehtävissä avustaminen tarvittaessa

Vaatimukset

 • soveltuva pätevyys ammattikoulutuksen kautta hankittuna, tehtävään sopiva koulutus voi olla laborantti/ laboratoriohoitaja/ eläintenhoitaja/ klinikkaeläintenhoitaja/ koe-eläinhoitaja/ bioanalyytikko/ tai muu, esimerkiksi tieteellinen tutkinto
 • 1-3 vuoden työkokemus vastaavista töistä
 • mahdollisuus työskennellä eläintiloissa
 • kokemus tiimityöskentelystä katsotaan eduksi
 • kokemus koe-eläintyöstä ja tutkimusteknisistä työtehtävistä, kuten lääkintä tai käyttäytymistestaus katsotaan eduksi
 • hyvä atk-tuntemus, vähintään Microsoft Office- ohjelmiston käyttö
 • hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito katsotaan eduksi
 • tehokas tiimityöskentely ja aktiivinen kommunikointi välttämätöntä.

Tietoa Discovery-liiketoimintayksiköstä

Charles River Discovery on todistetusti ollut mukana kehittämässä uusia onnistuneita hoitomuotoja. Kuluneiden 17 vuoden aikana asiakkaamme ovat saaneet yli 320 patenttia ja 74 prekliinistä lääkekandidaattia. Meillä on yli 650 tutkijaa, jotka hyödyntävät uusinta teknologiaa ja uusimpia ohjelmistoja. Näin kattava, yhtenäinen tuotevalikoimamme tarjoaa kemian, biologian ja farmakologian palveluita, jotka tukevat asiakkaitamme ensimmäisestä löydöksestä uuteen tutkimuslääkkeeseen asti. Asiakaslähtöisen, yhteistyöhön perustuvan lähestymistapamme avulla luomme todellisen kumppanuuden, jossa ennakoidaan haasteet, selvitään esteistä ja kuljetaan yhdessä koko matka tuotaessa uusia lääkkeitä markkinoille.

Tietoa Charles Riveristä

Charles River on varhaisen vaiheen sopimustutkimusyritys (CRO). Toimintamme perustana on koe-eläintiede ja -lääketiede. Sille pohjalle olemme rakentaneet monipuolisen tuotevalikoiman Discovery- ja lääketurvallisuusarviointipalveluita, niin hyvän laboratoriokäytännön (GLP) mukaisia kuin sen ulkopuolisia (non-GLP), tukeaksemme asiakkaita alkaen kohteen tunnistamisesta aina prekliiniseen lääkekehitykseen asti. Charles River tarjoaa myös valikoiman tuotteita ja palveluita, joiden avulla tuemme asiakkaidemme kliinisiä laboratoriotestaustarpeita ja tuotantotoimintaa. Tätä laajaa tuote- ja palveluvalikoimaa hyödyntämällä asiakkaamme voivat luoda joustavamman lääkekehitysmallin, mikä vähentää heidän kustannuksiaan sekä parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta ja siten nopeuttaa tuotteen pääsyä markkinoille.

Meillä on yli 11 000 työntekijää 70 laitoksessa 18 maassa ympäri maailmaa. Näin pystymme strategisesti koordinoimaan resursseja maailmanlaajuisesti ja soveltamaan monialaisia näkökulmia ratkaistessamme asiakkaidemme ainutlaatuisia haasteita. Asiakaskuntaamme kuuluu globaaleja lääkeyhtiöitä, biotekniikan yrityksiä, valtion virastoja ja sairaaloita sekä korkeakouluja ympäri maailmaa. Vuonna 2016 liikevaihtomme kasvoi 23,3 % eli 1,68 miljardiin dollariin vuoden 2015 1,36 miljardista dollarista.

Me Charles Riverillä suhtaudumme intohimoisesti rooliimme ihmisten elämänlaadun parantamisessa. Missiomme, tapamme tehdä tiedettä erinomaisesti ja vahva tarkoituksen tunne opastavat meitä kaikessa, mitä teemme. Aloitamme jokaisen päivän tietäen, että työmme auttaa parantamaan monien ihmisten terveyttä ja hyvinvointia ympäri maailmaa. Vuonna 2016 olemme olleet mukana kehittämässä noin 70:tä prosenttia FDA:n hyväksymistä lääkkeistä.

Lisätietoa saat osoitteesta www.criver.com.