Ajankohtaista

Laboratorioasiantuntija Kivihakaan – Suomen Punainen Risti, Veripalvelu, Helsinki

5.2.2021

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/suomen-punainen-risti-veripalvelu-laboratorioasiantuntija-kivihakaan-helsinki-sdsuu-12806897?utm_source=loimu&utm_medium=email

BIOKEMISTI, BIOLOGI tai SAIRAALAKEMISTI, LIITY AUTTAMISEN KETJUUN!

Haemme biokemistiä, biologia tai sairaalakemistiä Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan laboratorioasiantuntijan tehtävään.

Tehtäväsi

Toimit monipuolisesti Veripalvelun laboratoriodiagnostiikan osa-alueilla. Ensisijaisesti tehtäväsi on toimia asiantuntijana suuren volyymin automatisoiduissa tutkimuksissa (kuten verenluovuttajatutkimuksissa), mutta täydennät osaamisellasi myös muuta kvantitatiivista ja kvalitatiivista analytiikkaa. Perehtymisen myötä tehtävänkuvasi voi sisältää muitakin laboratorioanalytiikan alueita.

Toimit laboratoriopalvelujen luonnontieteilijöiden 14 henkilön asiantuntijatiimissä, joka tekee tiivistä yhteistyötä muun laboratoriohenkilöstön, verenluovutustoiminnan ja sidosryhmien kanssa. Vastaat osaltasi tutkimusmenetelmistä sekä niiden arvioinnista ja hyväksynnästä. Työhösi kuuluu myös prosessien ja toiminnan kehittäminen.

Osaamisesi

Edellytämme luonnontieteellisen tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemukseen perustuvaa vankkaa käytännön osaamista. Omaat osaamista kliinisten tutkimusten laboratorioprosessien hallinnassa ja automaatiossa sekä syvällisen perehtyneisyyden kliinisessä kemiassa tai immunologiassa. Seuraat aktiivisesti omaa alaasi ja pidät osaamisesi ajan tasalla. Hyvät tietotekniset taidot ja laboratorioalan erikoispätevyys katsotaan eduksesi.

Työskentelytyyliltäsi olet vastuullinen ja joustava. Tartut rohkeasti uusiin tilanteisiin ja kehität aktiivisesti toimintaa. Et kaihda myöskään rutiineja ja toimit sujuvasti ylläpitäjänä. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan parissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet uuden oppimiseen asiantuntijayhteisössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tueksesi. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. Katso tästä työstämme kertova video ja lue lisää meistä työpaikkana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Mervi Lankinen, p. 029 300 1697 (ma, ke, pe klo 8 – 10)

Lähetä meille hakemuksesi pian ja viimeistään 15.2.2021. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään automatisoidusti verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä Suomessa raskaana olevien veriryhmävasta-aineiden tutkimukset. Teemme myös veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset sekä keskitetysti asiakkaille elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 90 laboratorioalan ammattilaista.