Ajankohtaista

Laboratoriohoitaja tai laborantti – Suomen Punainen Risti, Veripalvelu, Helsinki

16.9.2019

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/laboratoriohoitaja-tai-laborantti-stse-11546526?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=loimutyopaikat

Työpaikkakuvaus

Laboratoriohoitaja/laborantti, liity auttamisen ketjuun!

Haemme Veripalvelun tutkimusosastolle laboratoriohoitajaa tai laboranttia (tai vastaava koulutus) määräaikaiseen tehtävään 30.9.2020 saakka.

Tehtävä

Tehtävässä työskentelet Veripalvelun tutkimusprojekteissa. Työ sisältää erityisesti tutkimusprojektien vaatimia solubiologisia ja näytteiden käsittelyyn liittyviä vaihtelevia tehtäviä.

Osaamisesi

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta näytteiden käsittelystä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää omatoimisuutta ja yhteistyökykyä. Toivomme sinulta aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset riittävää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä osaavassa tutkimustiimissä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 22.9. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Veripalvelun tutkimustoiminnan tavoitteena on tuottaa tieteellistä tietoa toimialueeltaan. Tutkimusbudjetti on noin 3 miljoonaa € per vuosi ja siitä vähintään 1/3 osa on katettu ulkoisella tutkimusrahoituksella. Vuosittain julkaisemme 20-30 tiedejulkaisua ja Veripalvelussa on valmistunut yli 60 väitöskirjaa. Tutkimusaiheitamme ovat erityisesti soluterapia, verenluovuttajien terveyden tutkimus sekä veren ja kudosten sopivuus. Tutkimusosastolla toimii myös Veripalvelun biopankki, joka rekrytoi verenluovuttajia.

WWW-osoite http://www.veripalvelu.fi
Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Jukka Partanen (p. 029 300 1759, jukka.partanen@veripalvelu.fi)
Työpaikan osoite Kivihaantie 7, 00310 HELSINKI
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 22.09.2019
Ilmoitus jätetty 11.09.2019
Ilmoitusnumero 10096230