Ajankohtaista

Laboratoriopäällikkö – Movet Oy, Kuopio

9.7.2020

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10385196?searchPhrase=Movet&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Movet Oy on johtava kotimainen yksityisessä omistuksessa oleva eläindiagnostiikkalaboratorio, joka tuottaa palveluja eläinlääkäreille, tuottajille, tutkimusyksiköille ja eläinharrastajille. Meillä on Avainlippu ja olemme kuuluneet toistuvasti Kauppalehden Menestyjät -yrityksiin. Laadukkaan toimintamme ydin on henkilökunnan korkea ammatillinen osaaminen sekä vahva sitoutuminen työhönsä. Ylpeytemme on ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu.

Haemme
LABORATORIOPÄÄLLIKKÖÄ

Olet kokenut ja ystävällinen esimies, jolla on vahvaa osaamista diagnostiikasta. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot; olet helposti lähestyttävä, tehokas ja motivoitunut ja saat ympärillä olevat ihmisetkin innostumaan.

Etsimme joukkuepelaajaa laboratoriomme esimieheksi, joka tekee mielellään yhteistyötä ja jakaa ajatuksia ja ideoita. Tehtävän hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä päätöksentekokykyä. Olet aloitteellinen, organisointikykyinen, ratkaisukeskeinen ja kehität aktiivisesti laboratorion toimintaa. Odotamme sinulta tuloksellista toiminnan koordinointia, paineensietokykyä ja asiakaslähtöisyyttä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. biotieteet, eläinlääketiede, biokemia, maa-ja metsätaloustieteet), englannin kielen taitoa sekä sujuvaa sähköisten työkalujen ja järjestelmien käyttöä. Pystyt toimimaan lakien ja standardien vaatimusten mukaisesti ja menetelmien laadunvarmistus on sinulle tuttua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset edistämään eläinten hyvinvointia jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jonka erinomainen palvelu tunnetaan koko Suomessa.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, aikaisintaan 1.9.2020.
Hakuaika 7.8. asti.