Ajankohtaista

Laboratoriopäällikkö – Orion Oyj, Espoo

14.11.2019

https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=542

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Tehtävän kuvaus

Laboratoriopäällikkönä vastaat lääkevalmisteiden, raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien mikrobiologisten analyysien suorittamisesta ja tulosten tarkastamisesta. Lisäksi vastaat myös analyyseihin ja toimintoihin liittyvien ohjeiden laadinnasta ja ylläpidosta. Toimit osana Mikrobiologisen laadunvalvonnan tiimiä yhdessä osaston muiden mikrobiologien, laboranttien ja laadunvalvontajohtajan sekä sidosryhmien kanssa.

Vastaat osaston prosessien, henkilöstön ja johtamisen kehittämisestä yhdessä laadunvalvontajohtajan kanssa ja varmistat omalta osaltasi turvallisen, laadukkaan ja tehokkaan työympäristön. Lisäksi toimit laadunvalvontajohtajan sijaisena. Olet vahvasti mukana osaston rekrytoinneissa, kehität osaston osaamismatriisia sekä varmistat, että opastus on laadukasta ja tehokasta. Tämän lisäksi osallistut myös toiminnan laadun, tehokkuuden ja tuottavuuden kehittämiseen ja vastaat oman vastuualueesi kehitystoimenpiteiden toteutuksesta. Tehtävä on vakituinen ja työ tapahtuu päivävuorossa.

Yksikön kuvaus

Mikrobiologinen laadunvalvonta vastaa Espoon, Turun, Kuopion ja Salon tehtaiden materiaalien, pakkausmateriaalien ja valmisteiden sekä prosessinaikaisten näytteiden ja vesien mikrobiologisesta tutkimisesta. Osasto vastaa myös näiden tehtaiden tuotantotilojen ja henkilöstön hygieniavalvonnasta sekä prosessien ja menetelmien mikrobiologisista validoinneista. Osastoon kuuluu myös tuotekehitykseen liittyvät työt sekä Fermionin valmistamien materiaalien tutkiminen.

Edellytykset

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto mikrobiologiasta tai muu soveltuva luonnontieteellinen korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavissa tehtävissä. Olet oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät valmiudet motivoida ja johtaa ihmisiä. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden organisaatioiden kanssa. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä joustavuutta. Suomen- ja englanninkielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen, haastavan ja innostavan tehtävän lääketeollisuuden kehittyvässä ympäristössä. Työkavereilta saa aina tukea ja perehdyttäminen tehtävään on kattavaa. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi! 

Lisätietoja tehtävästä

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään viimeistään 20.11.2019 mennessä! Lisätietoja tehtävästä voi hakuaikana tiedustella laadunvalvontajohtaja Ann-Len Östman, puh. 050 966 2179.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.