Ajankohtaista

Laboratorioteknikko, Radiofarmasia, KYS – Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kuopio

22.10.2022

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/laboratorioteknikko-radiofarmasia-kys-sksun-15765325?utm_source=loimu&utm_medium=email

Työpaikkakuvaus

Hei laboratorioalan ammattilainen, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskuksen, tulevalle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Radiofarmasian yksikköön kahta laboratorioteknikkoa vakituiseen tehtävään.

Yksikössä tuotetaan sairaala-apteekin valvonnassa radioaktiivisia lääkkeitä sairaalan omaan käyttöön. Yksikössä lisäksi kehitetään uusia radiolääkkeiden tuotantomenetelmiä sekä tehdään radiolääkkeisiin ja niiden käyttöön liittyvää tutkimusta.

Haettavan laboratorioteknikon tehtävän merkittävimpiä työtehtäviä ovat: automatisoitujen radiolääketuotantojen tekeminen, aseptinen annostelu, laadunvalvonnan mittausten suoritus, lääketuotannon materiaalin vastaanotto, inventaario ja varastojen ylläpito, sekä lääketuotantotilojen päivittäiset ohjeistetut ylläpito- ja seurantatoimet. Työskentelyssä korostuu hyvän laatu- ja turvallisuuskulttuurin (GMP ja säteilyturvallisuus) ylläpito ja ymmärrys. Työnkuva edellyttää huolellista ja vastuullista otetta, sekä kykyä moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Laboratorioteknikkojen päivittäinen työaika ajoittuu klo 6:00-16:00 välille.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva toisen asteen perustutkinto tai toimintaan soveltuva ammattikorkeakoulu- tai vastaava opistotasoinen tutkinto. Valituksi tulevat henkilöt koulutetaan tehtäviinsä, mutta kokemus lääketuotannosta, aseptisesta työskentelystä, laboratoriotyöstä, laadunvarmistustehtävistä (esim. kromatografisten menetelmien (HPLC, GC) tuntemus) katsotaan eduksi, samoin kokemus puhdastilatyöskentelystä ja radioaktiivisten aineiden käsittelystä.

Tehtävään valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme tartuntatautilain 48 • ja 48 a •:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täyttämisessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS
Lisätietoja
http://www.psshp.fi/rekry
Tutustu työnantajaan