Ajankohtaista

Life Science -osakeanalyytikko: Huippukiinnostava työ luonnontieteilijälle rahoitusalalla – Inderes Oy

6.9.2020

https://ura.inderes.fi/jobs/935831-life-science-osakeanalyytikko-huippukiinnostava-tyo-luonnontieteilijalle-rahoitusalalla

Haemme vakituiseen työsuhteeseen bio- sekä medtech-yhtiöitä seuraavaa osakeanalyytikkoa. Inderesillä olet osa Suomen suurinta analyytikkotiimiä ja vastuuta on tarjolla oman osaamistasosi ja halujesi mukaan. Etsimme etenkin itsenäiseen analyysityöhön kykenevää tekijää, joka voi ottaa vastuulleen alan suomalaisten yhtiöiden seurannan. Meillä hyvin tehdystä työstä saa kilpailukykyisen kokonaiskompensaation, joka kasvaa vastuiden mukana. Pitkällä tähtäimellä tavoitteenamme on, että kaikki työntekijämme viihtyvät Inderesillä niin hyvin, että he ovat halukkaita liittymään nykyiseen noin 50 osakkaan joukkoon.

Life Science -analyytikon tehtävä on erittäin haastava ja vaatii sekä biolääketieteen että rahoituksen osaamista. Toivommekin hakijalta löytyvän biolääketieteen, biokemian tai bioteknologian vahvaa osaamista. Lisäksi odotamme kiinnostusta osakesijoittamiseen sekä vahvaa ja selkeää ilmaisukykyä.

Hakemuksessa arvostamme konkreettisia esimerkkejä kokemuksesta osakemarkkinoilta sijoittajana, kiinnostuksestasi analyysityötä kohtaan ja ominaisuuksista, jotka tekevät sinusta hyvän osakeanalyytikon. 

Lisätietoja analyytikon työstä saa podcastistämme: Mitä analyytikon työ pitää sisällään? Organisaatiomme toimintamalli on esitelty täällä: Inderes-playbook

Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten jos kiinnostuit meistä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Petri Gostowski (+358 40 821 5982, petri.gostowski@inderes.fi)