Ajankohtaista

Nuorempi tutkija / tutkimusavustaja, määräaikainen, Orion R&D Turku

18.1.2022

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/orion-nuorempi-tutkija-tutkimusavustaja-maaraaikainen-orion-rd-turku-sdsuu-14300838?utm_source=loimu&utm_medium=email

Työpaikkakuvaus

Haussa nuorempi tutkija / laboratorioassistentti vuorotteluvapaan sijaisuuteen Orionin R&D osastolle Turkuun. Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian.

Tehtävän kuvaus

Nyt on hieno tilaisuus saada kokemusta lääkekehityksestä Orionin Turun in vitro biologian laboratorioissa. Haemme motivoitunutta henkilöä, jolla on kokemusta nisäkässolujen viljelystä ja yleisimmistä in vitro laboratoriotekniikoista Discovery Technologies yksikköön vuorotteluvapaan sijaiseksi, määräaikaisuuden kesto on 6 kk. Solubiologian, biokemian, biotekniikan tai vastaavat opinnot antavat hyvät valmiudet tehtävään, tai vaihtoehtoisesti voit olla esim. laboratorioalan koulusta valmistunut.

Tehtävä voi sisältää mm. (lopullinen tehtävänkuvaus riippuu taustasta ja kokemuksesta):

  • Lääkeaineseulontoihin liittyvien kokeiden suunnittelua ja toteutusta yhdessä kokeneemman tutkijan kanssa.
  • Soluviljelmien ylläpitoa, transfektointia ja solujen valmistelua kokeita varten.
  • Laboratorion rutiinitehtävien suorittamista.
  • Solupohjaisten menetelmien ajamista ja uusien menetelmien pystytyksessä auttamista.
  • Lääkeaineiden seulontaa kuoppalevypohjaisissa in vitro menetelmissä käyttäen levylukijoita tai solukuvantamista.
  • Lisäksi toimit osana tiimiä ja tuet tarvittaessa muita tiimiläisiä in vitro töissä.

Yksikön kuvaus

Discovery Technologies on osa Orion R&D:n Discovery Sciences osastoa, joka vastaa tutkimustyökalujen ja -menetelmien kehittämisestä, käytöstä ja ylläpidosta. Tuemme Orionin tutkimusyhteisöä lääkehityksen ja huipputeknologian osaamisellamme ja varmistamme R&D:n tulevaisuuden kilpailukyvyn.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä lääketeollisuuden kehittyvässä ympäristössä. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi porukkaamme. Työkavereilta saa tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä. Tutustu verkkosivuillamme tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan työskentelemään hyvinvoinnin edistämiseksi!

Edellytykset

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan ottaa TE-palvelujen ohjeen mukaisesti työnhakija, joka on:

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

  Mikäli olet epävarma, otathan yhteyttä TE-palveluihin ja tarkistat asian ennen hakemuksen lähettämistä.

Lisäksi haemme motivoitunutta henkilöä, jolla on kokemusta nisäkässolujen viljelystä ja yleisimmistä in vitro laboratoriotekniikoista. Taustaltasi voit olla solubiologi, biokemisti, bioteknikko yms., tai esim. laboratorioalan koulusta valmistunut.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään pian, sillä käsittelemme hakijoita jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä tehtävään on tiistai 1.2.2022! Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Karjalainen, Head of Discovery Technologies (p. +358 50 966 5849, 21.1. klo 9-10 ja 25.1. klo 14-15).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.     Meitä orionilaisia on 3300 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.