Ajankohtaista

Opetushoitajan määräaikainen tehtävä – Turun yliopisto

17.3.2023

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/opetushoitajan-maaraaikainen-tehtava-stsur-16468170

Työpaikkakuvaus

Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan biolääketieteen laitoksessa on haettavana opetushoitajan määräaikainen tehtävä (sijaisuus) 31.1.2024 asti. Tehtävään valitun toivotaan aloittavan mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Opetushoitajan tehtävät liittyvät kaikkiin biolääketieteen laitoksen koulutusohjelmiin (lääketieteen, hammaslääketieteen ja biolääketieteen koulutusohjelmat sekä kansainväliset maisteriohjelmat Biomedical Imaging ja Drug Discovery and Development).

Opetushoitajan tehtävänkuva on opetusta koordinoiva ja tukeva: Tehtäviin kuuluu opetusohjelmien ja lukujärjestysten laatiminen yhteistyössä mm. lukuvuosijohtajien ja opetushenkilöstön kanssa, opetuksen teknisten edellytysten ja tenttien organisointi, opiskelijoiden ja opettajien yhteyshenkilönä toimiminen, opinnoista tiedottaminen ja muut opetushoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat tehtävät riippuen valittavan henkilön osaamisesta ja koulutuksesta. Opetushoitajan tehtävään kuuluu myös osallistuminen niihin tiedekunnan opintohallintotehtäviin, joihin yleisesti tiedekunnan opetushoitajat osallistuvat.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi katsotaan kokemus koulutussuunnittelusta, pedagoginen osaaminen, opetettavien opintokokonaisuuksien ja yliopistossa käytössä olevien sähköisten oppimisympäristöjen ja opintotietojärjestelmän tuntemus (esimerkiksi Peppi ja Moodle), laboratorioalan tuntemus sekä ruotsin kielen taito. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tietoteknisiä taitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa. Hakijassa arvostamme vastuuntuntoisuutta, tarkkuutta ja oma-aloitteista otetta työntekoon.
Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön vaativuustason 8 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 2640,49 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Työsuhteen alussa palkka on n. 2798-3089 euroa/kk riippuen valitun hakijan aiemmasta kokemuksesta.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta hakemaan avoimia tehtäviämme.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä. Saat tueksi työhösi ammattitaitoisen ja innostavan tiimin. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen sekä hyvinvointipalvelujemme avulla. Lue lisää meistä työnantajana Tervetuloa meille töihin -www-sivulta.

Hakemus tulee jättää viimeistään 27.3.2023 klo 23.59 yliopiston sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa www.utu.fi/tyopaikat. Linkki hakulomakkeeseen löytyy kyseisen tehtävän tiedoista (”Täytä hakemus”). Hakemukseen tulee liittää CV, motivaatiokirje sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen.
Lisätietoja tehtävästä antaa biolääketieteen laitoksen varajohtaja Kati Elima (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse kati.elima@utu.fi, jotta voidaan sopia soittoaika).
Lisätietoja hakuprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Kristiina Nuutila, puh. +358 50 313 5224, kristiina.nuutila@utu.fi.