Ajankohtaista

Projektiasiantuntijan avoin tehtävä, Biokuvantaminen ja biotieteet – Turun yliopisto

13.3.2022

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/projektiasiantuntijan-avoin-tehtava-biokuvantaminen-ja-biotieteet-stsur-14549088?utm_source=loimu&utm_medium=email

Työpaikkakuvaus

Projektiasiantuntijan avoin tehtävä ajalle 1.4.2022 – 31.8.2023

Oletko kiinnostunut biokuvantamisesta ja biotieteistä? Kiinnostaisiko uusi työ akatemian ja yritysmaailman rajapinnassa? Turku BioImagingilla saattaisi olla sinulle juuri oikea paikka!

Etsimme projektiasiantuntijaa Image Data -tiimimme vahvistukseksi juuri käynnistyneeseen Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaan hankkeeseen, jonka tarkoituksena on tehostaa biokuvantamisella tuotetun kuvadatan hyödynnettävyyttä alueen yrityksissä.

Tehtävän kuvaus

Projektiasiantuntijana olet avainasemassa jakamassa tietoa ja osaamista biokuvadatan mahdollisuuksista ja sen hyödynnettävyydestä bioalan yritysten asiantuntijoille. Odotamme sinun verkostoituvan bio- ja lääkealan yritysten kanssa ja rakentavan ja ylläpitävän vankkoja asiakassuhteita nykyisten ja uusien yrityskumppanien kanssa. Tunnistat, valmistelet ja panet toimeen monipuolisia asiakasprojekteja ja ohjaat TBI:n kaupallisten kuvadatapalveluiden kehitystyötä yritysten tarpeiden pohjalta. Mieluiten osallistut myös käytännössä kuvadata-analyysimenetelmien kehitykseen. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset tuomaan omat ideasi esiin ja vaikuttamaan biokuvantamisen tulevaisuuteen. Tukenasi ja kumppaninasi on erittäin yhteistyökykyinen kansainvälinen tiimi, jolla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus biokuvantamisen eri osa-alueilta.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

• Potentiaalisten asiakasyritysten tunnistaminen ja yritysvierailut, sekä kuvadataan liittyvä monipuolinen kommunikointi
asiakasyritysten kanssa

• Kaupallisten asiakasprojektien tunnistaminen, valmistelu, vetäminen ja toteutus

• TBI:n kuvadatapalveluiden kehitys yrityssektorille

• Kuvadatan analyysi- ja hallintamenetelmien kehitys

Odotamme sinulta:

• Avarakatseista bioalan talenttia, jolla on projektinhallintataitoja

• Maisterin tai tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalta, esim. biokuvantaminen, biolääketiede, bioteknologia, biokemia, datatieteet

• Kokemusta biokuvantamisen menetelmistä, kuvadata-analyyseistä ja ymmärrystä kuvadatan hallinnasta (esim. tuntemusta edistyneen valomikroskopian tekniikoista, OMERO:sta, syväoppimismenetelmistä kuva-analyyseissä)

• Hyvää biolääketieteen ymmärrystä

• Halua ja kykyä moninaiseen yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen yritysasiakkaiden kanssa, sekä kasvotusten että verkon yli

• Erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja englanniksi

• Aloitekykyä ja vastuun ottamista, hyviä ryhmätyötyötaitoja sekä luovaa ja kokeilevaa mielenlaatua

• Intohimoa tieteeseen ja sen soveltamista käytäntöön

• Työkokemus bioalan yrityksissä, tilastotieteen ja ohjelmoinnin osaaminen sekä suomen kielen taito katsotaan eduiksi

Tarjoamme:

Näköalapaikan maailmanlaajuisen biokuvantamisen yhteisön laajaan kasvuun sekä biokuvadatan mullistuksiin bioalan innovaatioissa. Olemme läheisesti mukana kansallisissa ja kansainvälisissä biokuvantamisen verkostoissa (mm. bioimaging.fi, eurobioimaging.fi, eurobioimaging.eu, globalbioimaging.org) sekä useiden bioalan yritysten luotettu kumppani.

Uraauurtavan työn ja haastavia tehtäviä. Me olemme ongelmanratkaisijoita ja mukana lukuisissa biolääketieteellisissä tutkimusprojekteissa kehittämässä innovatiivisia ratkaisuja monimutkaisiin data-analyysihaasteisiin. Olemme olleet mukana kehittämässä monia nykyaikaisia kuvadatahallinnan menetelmiä ja käytännön ratkaisuja.

• Joustavan ja toimeentarttuvan työympäristön. Hybridimallinen työskentely mahdollistaa työn kotoa käsin sekä juuri uudistetussa toimistossamme BioCity:ssä. Yhteistyö monitieteisessä yhteisössä huippujen työkavereiden kanssa on inspiroivaa, hauskaa ja opettavaista!

Lämminhenkisen tiimin. Uskomme avoimuuteen, tiimityöhön ja toisista huolehtimiseen, ja pyrimme vaalimaan erinomaista ryhmähenkeä ja hyviä johtamiskäytäntöjä. Lisäksi Turun yliopisto tarjoaa henkilökunnalleen laajat työterveyspalvelut sekä monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntamahdollisuuksia.

Hakemukset ja lisätiedot:

Projektiasiantuntija työskentelee Turku BioImagingin Euroopan Aluekehitysrahaston rahoittamassa Pix4Business-projektissa. Määräaikainen tehtävä alkaa niin pian kuin mahdollista ja jatkuu elokuun 2023 loppuun. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika ja palkkaus perustuu yliopistojen työehtosopimukseen. Valittava henkilö kuuluu muun henkilöstön henkilöstöryhmään vaatitasoille 9-10 ja pätevyydestä riippuen palkka on keskimäärin 3300 -4100 eur/kk.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä saatamme haastatella jo hakuaikana osan hakijoista. Viimeinen hakupäivä on 20.3.2022.

Liitä mukaan motivaatiokirje (1 sivu), ansioluettelo (enintään 2 sivua), julkaisuluettelo sekä kopiot olennaisista tutkintotodistuksista. Linkki järjestelmään on yliopiston www-sivuilla ilmoituksen alussa (”Täytä hakemus”). https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin/avoimet-tehtavat

Lisätietoja: Turku BioImaging tutkimuspäällikkö, FT Pasi Kankaanpää, pasi.kankaanpaa(at)utu.fi.

Toivotamme sinut sydämellisesti mukaan monikulttuuriseen työyhteisöömme!

Turun Biotiedekeskus (https://bioscience.fi) on Turun yliopiston ja Åbo Akademin yhteinen erillislaitos. Keskuksen tehtävä on edistää korkeatasoista tutkimusta ja koulutusta ja se tarjoaa korkealuokkaisen ja kansainvälisesti kilpailukykyisen tutkimusympäristön.