Ajankohtaista

Sairaalakemisti, mikrobiologia – Suomen Terveystalo Oy, Helsinki

5.12.2020

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/palvelupaallikkokemisti-tai-mikrobiologi-stser-12646034?utm_source=loimu&utm_medium=email

Haemme

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ /SAIRAALAKEMISTIÄ, SAIRAALAMIKROBIOLOGIA TAI KLIINISEN LABORATORIOTYÖN KOKEMUSTA OMAAVAA BIOKEMISTIÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Terveystalo toimii valtakunnallisena terveyspalvelujen tuottajana 300 toimipisteessä. Laboratoriodiagnostiikka on hyvin keskeisessä roolissa palveluissamme. Vahvistamme nyt laboratoriotiimiämme ja haemme joukkoomme uutta laboratoriotyön asiantuntijaa.

Tehtävässä toimit Terveystalon laboratoriotoiminnan analytiikan vastuuhenkilönä ja asiantuntijana ja teet tiiviisti yhteistyötä laboratoriodiagnostiikan johtajana toimivan kliinisen kemian erikoislääkärin kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. laboratoriokoordinaattoreiden tiimin toiminnan ohjaaminen, laboratoriotoiminnan prosessien kehittäminen, Terveystalon itse suorittamien laboratoriotutkimusten menetelmien valinta, validointi ja laadun valvonta, uuden potilastietojärjestelmän käyttöönotto ja kehittäminen laboratorion osalta sekä laboratorioasiantuntijan tuki Terveystalon toimipisteille.

Tehtävä edellyttää sairaalakemistin tai sairaalamikrobiologin pätevyyttä, tai vaihtoehtoisesti FM tai DI koulutusta kliiniseen laboratoriotoimintaan soveltuvassa koulutusohjelmassa ja vähintään 2 vuoden työkokemusta kliinisessä laboratoriossa (sairaalalaboratorio tai yksityinen kliininen keskuslaboratorio). Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksesi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii vahvaa kliinisen laboratoriotoiminnan substanssiosaamista, hyvää organisointikykyä, valmiuksia laboratorioprosessien kehittämiseen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työskentelyotetta.

Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja tehtävästä.

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.12.2020 mennessä ’Hae työpaikkaa’ -painikkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi, sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Tervetuloa Terveystaloon!

Ystävällisin terveisin,

Piia Aarnisalo
Johtaja, Laboratoriopalvelut
0405295582
piia.aarnisalo@terveystalo.com

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkostomme kattaa noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.