Ajankohtaista

SSB:n nettisivut uudistuvat – Osallistu bannerikilpailuun!

15.3.2021

Suomen Solubiologit ry uudistaa nettisivunsa, minkä kunniaksi olemme päättäneet järjestää bannerikilpailun! Lähetä meille mikroskooppikuva, niin osallistut kilpailuun, jonka voittaja saa kuvansa uusien nettisivujen banneriksi ja Solubiologi-lehden kanteen. Voittaja palkitaan lisäksi vuoden ilmaisella jäsenyydellä!

Bannerikilpailun säännöt

 1. Bannerikilpailun järjestää Suomen Solubiologit ry.
 2. Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee omistaa oikeudet lähetettyyn mikroskooppikuvaan. Kilpailuun osallistuja voi kuitenkin lähettää kuvan kolmannen osapuolen (esim. kollega tai yhteistyökumppani) puolesta, mutta tällöin kolmannen osapuolen täytyy kirjoittaa sekä allekirjoittaa vapaamuotoinen lausunto siitä, että lähettäjä saa osallistua kilpailuun kuvallaan.
 3. Kilpailu päättyy maanantaina 5. päivä huhtikuuta 2021. Tämän jälkeen saapuvat kuvat eivät pääse osallistumaan kilpailuun.
 4. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että kuvan hankinnassa ja jakamisessa noudatetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen eettisiä ohjeita ja säädöksiä.
 5. Kilpailuun voi osallistua maksimissaan kolmella mikroskooppikuvalla. Kuvatiedoston nimen tulee koostua kuvan nimestä sekä osallistujan nimestä, esim. mikrotubulus_Matti_Meikalainen.tiff.
 6. Jokaiseen kilpailuun osallistuvan kuvan mukaan tulee liittää seuraavat tiedot: Kuvan lähettäjän nimi ja affiliaatio, sekä tarvittaessa myös kolmas osapuoli, joka on antanut suostumuksensa kuvan käyttämiseen kilpailussa (Liitä tässä tapauksessa mukaan myös suostumus pdf-tiedostona); Kuvan nimi; Vapaamuotoinen, lyhyt kuvaus kuvasta sekä mahdollisista muokkauksista (max. 100 sanaa); Laboratorion nimi/paikka, jossa kuva on otettu; Kuvan ottamiseen käytetyn mikroskoopin nimi ja malli
 7. Kuvavaatimukset: Kuvan tulee olla RGB-kuva joko TIFF-, PSD- tai PDF-muodossa; Kuva tulee ottaa ja lähettää parhaimmassa mahdollisessa kuvalaadussa; Kuvan resoluution tulee olla vähintään 300 dpi; Kuvat, jotka eivät täytä annettuja vaatimuksia, eivät osallistu kilpailuun
 8. Sekä alkuperäiset että muokatut kuvat hyväksytään kilpailuun.
 9. Kuva tulee ladata Suomen Solubiologien Dropbox-kansioon, johon saa latauslinkin paluuviestinä, kun hakemus on lähetetty osoitteeseen suomensolubiologit@gmail.com. Hakemukseen vaadittavat tiedot voi lähettää sähköpostina, tai sähköpostiin liitettävänä pdf-tiedostona.
 10. Kilpailuraati arvioi kuvat visuaalisuuden ja teknisen toteutuksen perusteella.
 11. Kilpailun voittajaa sekä muita sijoittuneita osallistujia informoidaan sähköpostin välityksellä sunnuntaihin 11. huhtikuuta 2021 mennessä.
 12. Kilpailun voittanut mikroskooppikuva päätyy Suomen Solubiologit ry:n uusien nettisivujen banneriin. Mikroskooppikuvan ottajan nimi tulee löytymään uudistuneilta nettisivuilta. Kilpailun voittaja palkitaan vuoden ilmaisella jäsenyydellä, minkä lisäksi kuva pääsee Solubiologi-lehden kanteen.
 13. Kilpailussa toiseksi ja kolmanneksi tullut kuva julkaistaan Solubiologi-lehdessä.
 14. Kilpailun voittanutta, toiseksi ja kolmanneksi tullutta kuvaa sekä niiden ottajia voidaan mainostaa yhdistyksen nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa (Instagram, Facebook ja Twitter) sekä Solubiologi-lehdessä.
 15. Kuvan/kuvat lähettämällä osallistuja antaa Suomen Solubiologit ry:lle oikeuden käyttää ja muokata kuvia kilpailun aikana tai sen jälkeen ilman ennakkoilmoitusta ei-kaupalliseen, yhdistyksen toimintaa edistävään tarkoitukseen tai mainontaan. Jos kuvaa käytetään, kuvan ottajan nimi mainitaan kuvan yhteydessä.
 16. Kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan bannerikilpailun sääntöjä.

Lisätietoja saa tarvittaessa laittamalla viestiä osoitteeseen suomensolubiologit@gmail.com. Onnea kilpailuun!