Ajankohtaista

TECHNICIAN – FinVector Oy

28.10.2020

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9b728158&lang=en-US

Laadunvalvontatiimimme etsii tekeviä käsiä teknisen tehtävään, jossa pääset omalta osaltasi vastaamaan tuotteidemme potilasturvallisuudesta ja laadusta. Jos nautit tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativista töistä, saatat olla etsimämme henkilö.

Pääasiallisena tehtävänäsi on laadunvalvonnan laboratoriossa tehtävä HPLC- analytiikka (in-process ja release) virusnäytteistä sisältäen näytteen valmistuksen, HPLC- analyysin sekä tulosten raportoinnin.

Työssä tarvitaan laboratorioalan koulutus. Työssä menestymisessä sinua auttavat kiinnostus laitteita kohtaan, aiempi kokemus HPLC-analytiikasta ja tiimityöskentelytaidot. Työkielemme on englanti, joten sinulla tulee olla hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle aktiivisen ja tapahtumarikkaan kansainvälisen työyhteisön. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon. Edistämme hyvinvointiasi myös tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi. Toivottavasti saamme sinusta reippaan ja mukavan työkaverin huippuporukkaamme!

Tehtävä on alkuun vuoden määräaikainen ja toivoisimme sinun aloittavan marras-joulukuussa. Työ sisältää ajoittaista vuorotyötä.

Hae tehtävään 1.11. mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Anne Ukkoselta  p. 040 5813160 arkipäivisin klo 9-15 välillä.