Ajankohtaista

Tuotantoasiantuntija tai tuotantopäällikkö – Suomen Punainen Risti, Veripalvelu, Helsinki

16.9.2019

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/tuotantoasiantuntija-tai-tuotantopaallikko-stse-11550459?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=loimutyopaikat

Työpaikkakuvaus

LIITY AUTTAMISEN KETJUUN!

Haemme kahta tuotantoasiantuntijaa/tuotantopäällikköä Veripalvelun solutuotantokeskukseen Helsinkiin. Toinen tehtävä on vakituinen ja toinen kahden vuoden määräaikaisuus.

Tehtävä

Osallistut soluterapiaan ja uusiin soluvalmisteisiin liittyvän tutkimus- ja kehitystyön suunnitteluun, ohjaukseen ja toteutukseen. Osallistut tarvittavan dokumentaation valmisteluun viranomaiselle soluvalmisteiden toimilupa-asioissa. Tehtävänäsi on kehittää, validoida, raportoida ja ohjeistaa sovitusti uusia tuotanto-, laadunvalvonta- ja tutkimusmenetelmiä huomioiden voimassa olevat ohjeet ja viranomais-määräykset. Työskentelet mm. CART-soluvalmisteiden tuotekehitysprojekteissa yhdessä Veripalvelun yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vastaat osaltasi siitä, että vastuualueesi toiminnot täyttävät Veripalvelun toimintajärjestelmän ja laboratorion laadunhallinnan sekä lain ja valvovien viranomaisten asettamat vaatimukset.

Osaamisesi

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta solubiologisesta tutkimuksesta tai soluterapiavalmisteisiin liittyvästä työstä.

Soluviljely on sinulle tuttua ja hallitset solujen karakterisointimenetelmiä. Soluterapiavalmisteisiin liittyvien viranomaisvaatimuksien (esim. GXP ja GMO) tuntemus ja kokemus soluterapiassa käytettävien virusvektoreiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävänimikkeeseesi vaikuttavat sekä kokemuksesi että mahdollinen pätevyys toimia ATMP-valmisteiden vapauttajana (Qualified Person). Vahva englannin kielen taito on hyödyksi tehtävän suorittamisessa.

Arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä kykyä mukautua uudenlaisiin tilanteisiin ja haasteisiin. Toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä menestymisen edellytys.

Tarjoamme

Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Jätä hakemuksesi viimeistään 27.9.2019. Molempiin tehtäviin haetaan samalla hakemuksella. Halutessasi voit kertoa hakulomakkeen avoimissa kentissä, kumpaa tehtävää olet ensisijaisesti hakemassa.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

WWW-osoite http://www.veripalvelu.fi
Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa solutuotantokeskuksen päällikkö Anita Laitinen, p. 040 564 6647, parhaiten tavoitettavissa ti 17.9. klo 12.30-13.30, to 19.9. klo 10-11 ja ti 24.9. klo 12-13.
Työpaikan osoite Kivihaantie 7, 00310 HELSINKI
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 27.09.2019
Ilmoitus jätetty 13.09.2019
Ilmoitusnumero 10099668