Ajankohtaista

Tuotantokemisti (Production Chemist) – Oy Reagena Ltd

4.3.2020

Oy Reagena Ltd on vuonna 1987 perustettu yritys, joka kehittää, valmistaa ja jakelee reagensseja ja diagnostisia testejä sairaaloille sekä lääke- ja kemianteollisuudelle. Kotimainen ja kansainvälinen sopimusvalmistus, sekä alan johtavien toimijoiden tuotteiden jakelu ovat yrityksen kasvavia alueita. Reagenalla on Suomessa vahva markkina-asema ja yrityksen tuotteita viedään yli 30 maahan. Reagenan päätoimipiste ja tuotantolaitos sijaitsee Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopion lentoasemaa, sivutoimipiste sijaitsee Turussa. Lue lisää: www.reagena.com/fi/

Haemme Tuotantokemistiä (Production Chemist) vakituiseen työsuhteeseen.

Olet tärkeä osa Reagenan in vitro –diagnostisten (IVD) testien tuotantoa. Teet työtä yhdessä tuotannon, tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin sekä laadunhallinnan kanssa. Tuotantokemistinä vastaat tuotannon dokumentaatiosta ja riskienhallinnan päivittämisestä sekä hallitset tuotteiden valmistusprosessit. Lisäksi sinulla on vastuu muutosvalidoinneista sekä soluviljelyprosessista ja sen kehittämisestä. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että Reagenan lupaus laadukkaista tuotteista toteutuu. Työsuhteesi on vakituinen ja kokoaikainen.

Odotamme sinulta:

· Aiempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä, soluviljelystä ja erilaisten suunnitelmien ja raporttien laatimisesta

· Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi FM)

· Innostusta menetelmien kehittämiseen

· MS Officen sujuvaa käyttöä

· Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

· Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellista ja itsenäistä otetta työhön

· Joustavuutta ja sitoutuneisuutta

Katsomme eduksi:

· Käytännön kokemusta immunologisista menetelmistä, proteiininpuhdistusmenetelmistä, laboratorion laatujärjestelmistä ja riskien arvioinnista

· Kokemus toiminnanohjaus- ja dokumenttienhallintajärjestelmistä

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden innostavassa työilmapiirissä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Hallinto- ja tuotantopäällikkö Helena Sirola, p. 050 5386 499 (soittoaika 20.2. klo 11:30-14.00 ja 26.2. klo 9:00-11.00). Lähetäthän hakemuksesi (ml. CV) palkkatoiveineen otsikolla ”Tuotantokemisti” 1.3.2020 mennessä osoitteeseen careers@reagena.com.

HUOM! DL oli 1.3., mutta asiasta voi edelleen ottaa yhteyttä Helena Sirolaan/laittaa hakemuksen, jos asia kiinnostaa. Myös Ilkka Mononen (040-5377672, Ilkka.mononen@reagena.com antaa lisätietoja!