Ajankohtaista

Tuotantopäällikkö (Biopankki, Sairaala Nova, Jyväskylä)

19.6.2024

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tuotantopaallikko-biopankki-sairaala-nova-jyvaskyla-606348/?&limit=24

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme nyt Keski-Suomen hyvinvointialueelle Biopankkiin vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä biopankkitoimintaa Keski-Suomessa. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti osana innovatiivista ja dynaamista tiimiä.

Keski-Suomen Biopankki kerää vapaaehtoisilta täysi-ikäisiltä näytteitä ja terveystietoja tutkimuskäyttöön. Biopankin tutkimusalue kattaa biologisen, lääketieteellisen ja liikunta- ja terveystieteellisen tutkimuksen ja tuotekehityksen. Biopankin tehtävä on tukea sairauksien ennaltaehkäisyä ja diagnostiikan ja hoidon kehitystä palvelemalla tutkimusalueeseen kuuluvaa tutkimusta ja tuotekehitystä.

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu:
– Biopankin käytännön toiminta: Osallistut aktiivisesti projektien toteutukseen ja varmistat sujuvan toiminnan.
– Laatujärjestelmän kehitys: Kehität ja valvot biopankin laatujärjestelmää toimien laatuvastaavana.
– Asiakasyhteistyö: Teet tiivistä yhteistyötä tutkimuslaitosten ja yritysten tutkijoiden kanssa.
– Kansallinen kehittäminen: Kehität kansallista biopankkitoimintaa yhteistyössä muiden suomalaisten biopankkien kanssa sekä organisoit uusien menetelmien käyttöönoton Keski-Suomen Biopankissa.
– Laboratoriotyö: Osallistut laboratoriotyön prosessien kehittämiseen ja suunnitteluun.
– Perehdytys: Perehdytät työntekijöitä ja opiskelijoita biopankkitoimintaan.

Tuotantopäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä biopankin projektihenkilöstön, tietojärjestelmäasiantuntijoiden ja laboratoriotyöntekijöiden kanssa. Lisäksi toimit jäsenenä kansallisen biopankkiverkoston työryhmissä.

Nimeämme sinulle oman perehdyttäjän, mutta kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Edellytämme kokemusta laboratorioalaan liittyvästä työstä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta laboratoriolaatujärjestelmistä, biopankkitoiminnasta, biopankkilain ja eettisten näkökulmien tuntemuksesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, viestintä- ja verkostoitumistaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden työ – ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (HYVTES). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut pidetään viikolla 28.

Lämpimästi tervetuloa töihin.

Lisätietoja

http://www.hyvaks.fiYhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

Tiina Jokela, Tutkimusjohtaja

p. 050 475 1124

tiina.a.jokela@hyvaks.fi